0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Har du lyst til at bruge lidt af din fritid sammen med landets bedste svømmere?

14-05-2008
Så er det måske noget for dig, at blive tilknyttet Eliteafdelingen i Dansk Svømmeunion som en af flere holdledere til de forskellige bruttogrupper (landshold)

Af: 35

På grund af det stødt stigende aktivitetsniveau har Eliteafdelingen løbende brug for nye holdledere til bruttogrupperne (senior, junior og årgang). Opgaverne omfatter bl.a. deltagelse ved stævner, træningslejre og træningsweekender i ind- og udland.

Har du lyst til at være en del af teamet omkring bruttogrupperne, og har du mulighed for at bruge nogle fridage/forlængede weekends på dette arbejde, hører vi gerne fra dig. Du skal have erfaring som holdleder fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion.

Omfanget af holdlederarbejdet tilpasses meget individuelt, men du skal helst have mulighed for at deltage ved 2 – 3 aktiviteter i løbet af en sæson.

Send en kort mail til elitechef Lars Sørensen - ls@svoem.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, om tidligere holdlederopgaver fra en svømmeklub.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger omkring holdlederarbejdet eller bare har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Lars Sørensen på tlf. nr. 44 39 44 55.