0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Slagelse pokalmestre i U16 vandpolo 2008

22-04-2008

Af: 21

Her følger resumé af samtlige kampe i U16 - lørdag, den 19. april.

Indledende kampe mellem Tommerup og OSLF endte med en sejr på 1 – 16 til OSLF, der viste, at de havde den større rutine og bedre spil end det ellers godt kæmpende Tommerup-hold. En sikker og forventet sejr til OSLF.
 
Den anden indledende kamp stod mellem Slagelse og Lystrup, hvor Slagelse viste formidabelt spil. Slagelse viste i denne kamp og de efterfølgende kampe at de mestrer alle spillets facetter. I kampen mod et ellers godt spillende Lystrup hold blev det til sejr til Slagelse på 17 – 1.
 
Næste kamp stod mellem taber kamp 1 (Tommerup) og vinder kamp 2 (Slagelse). Endnu engang viste Slagelse deres store overskud – både svømmermæssigt i spilforståelse og hvad overblik angik. Selv om de netop havde spillet en kamp, blev Tommerup tromlet ud af banen med 24 – 1. Denne kamp resulterede i, at Slagelse skulle spille finalekampen og Tommerup skulle kæmpe om bronzemedaljerne.
 
Kampen mellem OSLF og Lystrup skulle afgøre, hvem af de to hold, der skulle spille finalekamp og bronzekamp. Resultatmæssigt blev det allerede i første periode afgjort, at OSLF ville spille finalekampen, idet de bragte sig foran 6 – 0. De sidste tre perioder blev afgjort på samme måde, og OSLF slog således Lystrup med 16 – 2.
 
Efter en pause til Lystrup skulle de møde Tommerup i bronzekampen. Denne kamp viste sig at blive mere spændende end nogen af holdende havde ventet. Første periode endte 2 – 2 og efter anden periode stod der 3 – 3. Tredje periode blev lidt af en gyser. Tommerup bragte sig overraskende foran med 5 – 3 i midten af perioden, men grundet manglende rutine lukkede Tommerup spillerne fra Lystrup ind i kampen igen. I det sidste minut af tredje periode præsterede Lystrup tre flotte kontrasvømninger med tilhørerende mål, således tredje periode sluttede med resultatet 6-5 i Lystrups favør. Sidste periode blev en stillingskrig, idet Tommerup efter halvandet minut udligner til 6 – 6. Knap tre minutter før tid får Lystrup tildelt et fem meter straffekast, som de dog brænder.
Således endte den ordinære kamp uafgjort 6-6, hvorfor der skulle spilles til første mål. Begge hold spillede det bedste, de havde lært, og havde flere angreb. Efter halvandet minut var det dog konditionen hos Lystrup, der var bedst, hvilket resulterede i, at spillerne fra Lystrup svømmede sig fri af forsvaret og scorede det afgørende mål. Dermed var dagens mest spændende/lige kamp afviklet med Lystrup som vinder med 7-6. Således gik bronzemedaljerne her til Lystrup. 
 
I finalen skulle OSLF se, om de kunne hamle op med Slagelse, der havde spillet dagens flotteste spil i de tidligere kampe og med de største sejre.

OSLF laver en flot start i første periode og bringer sig foran 1- 0 og vinder perioden 2- 1. Slagelse er dog ikke helt tilfredse med første periode og strammer sig virkelig an i anden periode, som de vinder med 4 – 0. Dermed 5 – 2 til Slagelse efter anden periode. Herefter var Slagelse ”toget” kørt. De viste igen, at de var det stærkeste hold i turneringen og vandt således de to sidste perioder overbevisende med et slutresultat på 13 – 6 til Slagelse. Således sølv til OSLF, mens guldmedaljerne tilfaldt spillerne fra Slagelse. 
Slagelse kom, spillede og sejrede overbevisende og blev velfortjente pokalmestre 2008 i U16 vandpolo. 

På vegne af vandpolosektionen
Karl-Emil Greve, Tommerup Svømmeklub