0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vejle Svømmeklub Triton får ny formand

09-04-2008

Af: 21

Vejle Svømmeklub afholdt i aftes generalforsamling for klubbens 1832 medlemmer. 2007 blev et meget aktivt år med mange opgaver og aktiviteter. Her kan nævnes Aquacamp i 2 uger i sommerferien, lukning af svømmehallen på Kirkebakkeskolen, uddannelse af unge ledere, udenlandsk træningslejr, deltagelse i mange stævner, besøg af mangedobbelte OL-deltager  Mette Jakobsen, ansættelse af ny assistenttræner, forretningsfører og kontorassistent, ny samværspolitik, deltagelse i workshops vedr. nye planer med Idrættens Hus, deltagelse i projekt eliteidrætsklasser med Vejle Kommune og Nørremarksskolen. 
 
Regnskabet blev fremlagt udvisende et mindre overskud. Økonomien ser god ud med en fornuftig egenkapital. Det er ikke meningen, at klubben skal give et større overskud hvert år.
 
I forbindelse med valg af bestyrelsesmedlemmer måtte vi desværre sige farvel til formanden gennem de sidste 5 år Hanne Nørgård. Hendes afgang som formand var planlagt, idet hun for 2 år siden oplyste, at det var sidste periode i bestyrelsen.
 
Hanne Nørgård har betydet meget for Triton. Som forælder til en konkurrencesvømmer har hun i 8 år været en særdeles aktiv frivillig med både dommeruddannelse og formandsposter. Hun har været meget aktiv i samarbejdet med Vejle Kommune og en aktiv repræsentant for klubben i Dansk Svømmeunion. Med sit gå-på-mod, energi, engagement, overblik, fordybelse og en enorm arbejdsindsats har hun formået at udvikle og strukturere klubben, så vi i dag står som et flot eksempel på, hvordan en klub skal drives. At det ikke kun er internt i klubben, vi er af den opfattelse, blev meget klart, da Hanne i 2007 fik FestiVejles Leder/idrætspris. Hanne har gjort en forskel og sat sit fingeraftryk på Tritons historie. Stort TAK for det.
 
Efter generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig således: Formand Ulla Hansen, næstformand Lars Nielsen, økonomi Jørgen Laugesen, Sven Rye, Frode Jakobsen, Svend Daugbjerg og nyt medlem formand for k-udvalg Gitte Ryholl. 
  
På bestyrelsens vegne
Ulla Hansen

 


Cookieindstillinger