0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM i konkurrencelivredning i Århus Svømmestadion

09-04-2008

Af: 21

For de, der måske tror, at livredning blot er et spørgsmål om at tage sig ud med en veltrænet krop langs en strand eller et bassin, vil det være lærerigt og spændende at kigge forbi Århus Svømmestadion på lørdag, når DM i konkurrencelivredning 2008 løber af stabelen. Konkurrence-livredning er en sport, der kræver både tekniske færdigheder og fysisk udholdenhed. Det vil man kunne opleve med egne øjne på lørdag, når landets elite sætter hinanden stævne i kampen om de ædle mesterskabstitler.

Konkurrencelivredning udgør ikke en af de store sportsgrene i Danmark, og den har da også været udfordret noget af lave udøverantal de senere år.
Ved det kommende DM i Århus er der imidlertid ikke færre end 50 tilmeldte deltagere, hvilket må betegnes som en succes. Og ikke nok med, at mesterskabet byder på solid tilslutning, så er det ydermere meget glædeligt at kunne konstatere, at der vil være en fin spredning på konkurrencen i form af mange nye unge konkurrencelivreddere sammen med de mere erfarne deltagere, som også møder op i fint antal. Blandt de mere rutinerede deltagere kan nævnes Caroline Kleeman (GI40), Joseph Quinlan (GI40), Christen Thing (GI40) og Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg), der har repræsenteret Danmark ved flere lejligheder i forbindelse med såvel EM som VM i konkurrencelivredning.
 
Der bliver rift om guldet i flere discipliner på lørdag. Ikke mindst i ”kongedisciplinen” - 200 meter superlivredder. Her bliver der hård kamp om placeringerne. Om end Jacob Carstensen må siges at være favorit til guldet, kan han blive hårdt presset af især Joseph Quinlan.
 
DM i konkurrencelivredning afholdes i Århus svømmestadion, F. Vestergaards Gade 5, 8000 Århus C, lørdag, den 12. april, med start klokken 12.00. Der er fri adgang.
 
For yderligere information kan Nicolaj Poulsen, livredningssektionen, kontaktes på mobil: 5174 3317.
 
Mesterskabsprogram.

Startliste.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Livredningssektionen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger