0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

En enkelt dansker med til VM på kortbane

08-04-2008

Af: 21

Den danske deltagelse ved VM på kortbane i Manchester i perioden 9. – 13. april bliver helt som ventet meget begrænset. Således er det kun Chris Christensen, West Swim Esbjerg, der deltager fra Danmark.
I samråd med landstræner Mark Regan er det blevet besluttet, at Chris’ deltagelse ligeledes bliver meget begrænset. Chris stiller kun op på favoritdistancen 200 m bryst. Løbet svømmes fredag, den 11. april. Chris rejser derfor af sted til VM dagen før sit løb og returnerer igen lørdag, dagen efter han har svømmet sit hovedløb.
 
Årsagen til den begrænsede danske deltagelse er OL og de OL-kvalificerede svømmeres forberedelser hertil. Det har været anbefalingen fra landstræner Mark Regan, at svømmerne skulle benytte perioden efter afslutningen af EM og DM for hold til at holde en kort pause, før de intensive OL-forberedelser indledes i denne uge.
Situationen med Chris Christensen er dog lidt anderledes, idet det primære formål med Chris’ deltagelse er, at give ham mere international erfaring, og ikke mindst erfaring med at begå sig på finaleniveau ved større internationale mesterskaber. Så på trods af Chris’ deltagelse ved VM på kortbane, er formålet med deltagelsen alligevel at forberede og styrke den 20-årige svømmer forud for de hårde konkurrencer ved OL.
 
Indledende afsnit begynder hver dag klokken 11.00 (dansk tid). Finaleafsnit begynder hver dag klokken 20.00 (dansk tid).
 
Stævnet kan følges live på www.omegatiming.com
Følg også stævnet live på Eurosport. Her vil samtlige afsnit blive kommenteret live af Mette Jacobsen og Ricki Clausen.
 
For yderligere information om mesterskaberne kan Dansk Svømmeunions elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger