0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ole Løgsted overrakt Dansk Svømmeunions ærestegn

08-04-2008

Af: 21

I forbindelse med vandpolosektionens områdemøde søndag, den 6. april, blev Ole Løgsted overrakt Dansk Svømmeunions ærestegn, betegnet SVØM ærestegn.
 
Det var sektionens leder, Kent Sørensen, som forestod overrækkelsen. I sin tale til Ole Løgsted lød det blandt andet: - Din indsats i dansk vandpolo har været og er særdeles værdifuld. Du har i årevis været en væsentlig drivkraft i Slagelse – men også for vandpolo generelt på Sjælland. Ydermere har du haft overskud til, ved flere lejligheder, at hjælpe til på diverse landshold som holdleder.
Også i sektionen har du været med til at udvikle vores sport. Du sad der jo egentlig som breddemand, idet du var der i kraft af din egenskab som leder af vandpolo i Region Øst, men du brænder så meget for vandpolo, at du har været med til at sætte markante fingeraftryk på udviklingen i dansk vandpolo generelt – såvel breddemæssigt som elitært.
Nu siger du farvel til sektionen, men jeg ved, du fortsat vil hjælpe til. Det er vi meget glade for. Det er godt at vide, at vi fortsat kan trække på dig og dine erfaringer. Jeg er meget glad for, at vi i dag kan overrække dig Dansk Svømmeunions ærestegn.
 
Det var vandpolosektionen, der havde indstillet Ole Løgsted til ærestegnet. Sammen med hædren fulgte et årskrus og blomster.
 
Om SVØM æresbevis/ærestegn
SVØM æresbevis/ærestegn udgør den højest opnåelige udmærkelse for alle engagerede inden for svømmesporten i SVØM. Som påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats for svømmesporten.

 


Cookieindstillinger