0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ingen danske årgangssvømmere med til NÅM

28-03-2008

Af: 21

Grundet en uheldig terminsplacering har eliteafdelingen besluttet at aflyse Dansk Svømmeunions deltagelse ved de Nordiske Årgangs Mesterskaber, NÅM, 2008.
 
Den fastlagte dato for mesterskaberne, 2. - 3. august, vil indebære flere problemstillinger for svømmerne, deres familier og klubberne, som eliteafdelingen har valgt ikke at sidde overhørig.
Det væsentligste argument for ikke at deltage, er, at svømmerne, som er ganske unge – mellem 13 og 16 år – ikke vil få mulighed for at holde sommerferie på ordentlige vilkår, såfremt vi byder dem at skulle være parate, og dermed i optimal form, til et mesterskab, der ligger 2. august.
Svømmerne har i forvejen haft en fysisk krævende sæson helt frem til højdepunktet – de danske årgangsmesterskaber medio juni, hvorfor det nu er vigtigt med en velfortjent pause før klubberne atter starter op medio august med træningslejre med mere.
 
Enighed bag beslutningen
Beslutningen om ikke at deltage ved NÅM 2008 er truffet i tæt dialog med de klubber/trænere, der måtte have svømmere, som kunne være aktuelle i forhold til NÅM. Her er eliteafdelingen blevet mødt med fuld forståelse fra de involverede parter.
 
Dansk Svømmeunion tilbyder deltagelse ved alternativt internationalt stævne
Der vil blive tilbud om deltagelse i et internationalt årgangsstævne som erstatning for NÅM. Forventet termin herfor er den 21. - 22. juni.
Udtagelseskriterierne til dette stævne vil være de samme som til NÅM.
 
For spørgsmål til ovenstående kan talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706, e-mail: mh@svoem.dk

 


Cookieindstillinger