0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM svømning torsdag - finaler: Fuldt udbytte af to danske semifinaler giver to finaler

20-03-2008

Af: 35

De to danske svømmere i ilden under aftenens finaleafsnit i hollandske Eindhoven leverede varen og fik vekslet de to semifinaler til to finaler der svømmes fredag aften.
 
Først i vandet var Chris Christensen, West Swim Esbjerg. Han svømmede sin favoritdisciplin 200 m bryst i tiden 2.13.10. En tid som kun er ca. 3/10 sekund langsommere end formiddagens flotte danske rekord, men en tid som stadig er langt under hans danske rekord inden EM. Chris svømmede sig dermed videre til fredagens finale som nr. 7.
 
Næste svømmer i vandet var Julie Hjorth-Hansen, Sigma-Birkerød. Julie forbedrede sin tid fra indledende markant, og svømmede sig videre til finalen som fjerde hurtigste svømmer. Sluttiden blev 2.13.89 hvilket er en forbedring af formiddagens tid med ca. 2 sekunder, og kun ca. 7/10 sekund fra hendes egen danske og nordiske rekord. Om semifinalen udtaler Julie: - Det var et meget bedre løb for mig. Jeg var lidt skuffet over mit løb i morges, og svømmede denne semifinale med en helt anden indstilling, det måtte briste eller bære for mig nu.

 


Cookieindstillinger