0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM - torsdag, indledende: Flyvende Chris Christensen sætter dansk rekord i 200 m brystsvømning

20-03-2008

Af: 21

20-årige Chris Christensen fra West Swim Esbjerg har ved dette mesterskab sat sig selv det klare mål at nå med helt i front i disciplinen 200 m brystsvømning. Og man må sige, at den målsætning synes at holde vand. Således formåede Chris torsdag morgen i det indledende løb på distancen at sætte en flot ny dansk rekord i tiden 2.12,83. Chris forbedrer her sin egen danske rekord med mere end halvandet sekunder. En helt forrygende præstation af Chris, som sluttede på en samlet tredjeplads, og dermed er videre til semifinalen i aften.
 
Julie Hjorth-Hansen svømmede torsdag morgen indledende 200 m individuel medley i tiden 2.15,97. Med tiden sluttede Julie på en samlet syvendeplads delt med Mireia Belmonte Garcia fra Spanien. Dermed kan vi også glæde os til at følge svømmeren fra Birkerød/Sigma i aftenens semifinale.
 
Sidste danske svømmer i bassinet torsdag morgen var 20-årige Lotte Friis fra Allerød/Sigma/Elitecentret. Lotte svømmede indledende 800 m fri i tiden 8.33,94 og sluttede på en samlet fjerdeplads. Dermed er Lotte med videre til finalen, som svømmes i morgen aften, fredag. Et virkelig flot løb af Lotte, som hun også selv efterfølgende var udmærket tilfreds med.
 
Se alle resultater på www.omegatiming.com
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
 
I aften kan vi således glæde os til at følge Julie Hjorth-Hansen, Birkerød/Sigma, i 200 m individuel medley semifinale samt West Swim Esbjergs Chris Christensen i 200 m brystsvømning semifinale.
 
Afsnittet begynder, som altid, klokken 18.15.
Følg stævnet live på Eurosport.
 
Med venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger