0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Weekend i breddesvømningens tegn

10-03-2008

Frivillige ledere fra alle landets regioner mødets i weekenden 7.-8. marts for at gøre status på sæsonens allerede afviklede bredde-aktiviteter og koordinere nye.

Af: 42

Mødet blev afholdt i idylliske rammer på Dalum Landbrugshøjskole og bød udover planlægning bl.a. på diskussion af emner som intern kommunikation, markedsføring af Breddesektionens aktiviteter, skabelse af netværk og rekruttering af ledere til arbejdet i regionsudvalgene. I alt 15 frivillige ledere fra regionsudvalgene og Breddesektionens ledelse var mødt op, og det var det da også en tilfreds leder af Breddesektionen, Lene Madegaard, som kunne gøre status: "Det har været et konstruktivt møde, hvor det især var dejligt at høre, at der i regionerne allerede er igangsat aktiviteter. Vi nåede godt rundt om en række vigtige emner, og jeg synes mødet lover godt for sektionens fremtidige arbejde".
 
Det fremtidige arbejde består i første omgang i at afholde valgmøder i de enkelte regioner i løbet af marts og april. Indbydelser til valgmøderne er allerede sendt til klubberne, og der var blandt mødedeltagerne et stort håb om, at mange klubber vil møde frem og bakke op om Breddesektionens arbejde.
 
Dag 2 på mødet bød på gruppearbejde, og på trods af at en del af deltagerne havde fået nattesøvnen spoleret af "Fyns Landbo-ungdoms" årsfest, blev der lagt stor energi i arbejdet. En gruppe diskuterede udvikling af netværk, og der var enighed om at søsætte et pilotprojekt for frivillige ledere i Region Nord, med den nyansatte breddekonsulent Maria Beck som primus motor. En anden gruppe diskuterede planlægning og koordinering af nye aktiviteter, og det blev i den forbindelse besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal koordinere aktiviteterne på tværs af regionerne. Den sidste gruppe diskuterede regionsudvalg, herunder hvordan der kan rekrutteres ledere hertil samt hvilke funktioner regionsudvalgene skal varetage.
 
Der afholdes møder i de nye regioner
12. marts 2008 i Åbybro – Region Nord
25. marts 2008 i Ringsted – Region Sydsjælland
27. marts 2008 i Kolding – Region Syd
31. marts 2008 i Gladsaxe – Region Nordsjælland
1. april 2008 i Ikast – Region Midt

 


Cookieindstillinger