0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Cheftræner Ricki Clausen stopper i KVIK Kastrup

28-02-2008

Af: 21

Svømmeklubben KVIK Kastrup har med beklagelse modtaget besked fra cheftræner Ricki Clausen, om at han efter 7 års virke som cheftræner ikke længere ønsker at fortsætte som træner, når den nuværende kontrakt udløber.
 
Ricki ønsker at fortsætte sin karriere udenfor svømmeverdenen, og stopper den 31. august 2008 efter OL.
 
Ricki blev ansat 1. august 2001 og har i sine 7 års virke været sportslig ansvarlig for en klub i rivende udvikling. I september måned blev dette arbejde hædret af Dansk Svømmetræner Sammenslutning med kåringen som Årets Juniortræner i Danmark. Sportsligt afleverer Ricki en klub i den absolutte top i Danmark.
 
Således har Svømmeklubben KVIK Kastrup deltagere med til årets OL i Beijing, EM på langbane, EM for juniorer og Nordiske Årgangsmesterskaber.
 
Ricki Clausen udtaler:
"Det er egentlig ganske udramatisk. Jeg vil gerne bruge min kandidatgrad i strategi og ledelse i erhvervslivet. Jeg forlader det mest interessante job i svømme-Danmark i en fantastisk klub med visioner, ledelse, økonomi og meget dygtige svømmere. Fundamentet er til stede til at videreudvikle klubben til klart den bedste i Danmark, og jeg håber alle de dygtigste trænere i Danmark er klar over det faktum. Der er slet ingen tvivl: Hvis jeg ville blive i svømning, så blev jeg, hvor jeg er nu. Jeg er utroligt stolt over det, vi har opnået i klubben de sidste 7 år og vil nu arbejde hårdt og målrettet på, at vi inden min afgang, resultatmæssigt får det bedste OL, det bedste EJM og det bedste DM i klubbens historie."
 
Formand Jan Urban Hansen udtaler:
"Det var en noget overraskende og uventet besked vi modtog fra vores cheftræner. Vi ønsker Ricki al mulig held og lykke med hans nye karriere udenfor svømmeverdenen, og håber på et senere tidspunkt at se ham tilbage på bassinkanten."
 
Klubbens ledelse vil allerede i løbet af de kommende uger udforme de visioner og strategier som skal tegne klubben frem mod OL 2012. Herefter vil jagten på nye trænerkræfter blive indledt.
 
Eventuelle spørgsmål kan stilles til cheftræner Ricki Clausen, mobil 2625 2531 og formand Jan Urban Hansen, mobil 5090 9541.
  
Venlig hilsen
KVIK Kastrup 

 


Cookieindstillinger