0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
September
2021
29
September
2021
Svømning - Svømmetider
Internt stævne, Hammel

Hammel Idrætscenter, svømmehal

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

29
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3753
Holstebro
30
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3760
Taastrup Svømmehal
2
Oktober
2021
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend TBØ21-3590
Fyrtårn Tommerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

En halv million kr. til GTI svømmerne ved sponsorstævne 9. februar 08.

11-02-2008

Af: 42

Startfællesskabet Greve - Tune - Ishøj Svømmeklub(GTI)  ”svømmer” bogstaveligt i succes!!

Ved svømmeklubbens årlige SPONSORSTÆVNE d. 9. februar 2008 i Greve Svømmehal svømmede GTI´s 72 konkurrencesvømmere 500.000 KM og ikke mindre end 500.000 kr.  ind til klubbens aktiviteter!

De 72 svømmerne kæmpede i 2 timer i vandet for at tjene dette enorme beløb ind! Dette er  endnu en Danmarksrekord i Sponsorsvøm for GTI svømmerne.

GTI har afholdt Sponsorstævne gennem de sidste mange år med det formål at optjene ekstra midler til svømmernes udvikling. Klubben startede ud med at svømme ca. 80.000 hjem – men det beløb er nu mangedoblet … I år gik GTI målrettet efter den halve million – og svømmerne nåede deres mål!

”Topscorere” i distancer var Jonas Westergaard, Magnus Mouritsen og Martin Madsen fra eliteholdet med 9.950 m, tæt forfulgt af Lasse Offersen med 9.900 m. Blandt pigerne svømmede Sarah Groot  og Emilie Ormstrup længst med 8.850 m, mens Julie Christiansen svømmede  8.800 meter.

Blandt andetholdets piger svømmede Dominyka Skarbaliute længst på dagen med 8.350 m., mens  Pernille Vegge svømmede 8.100 m. Hos drengene på andetholdet svømmede Emil K Mortensen længst med 9.000, skarpt forfulgt af Oliver Groth Nielsen med 8.600 m

Topscoreren blandt tredjeholdet var Emilie Lindum Trolle-Christensen med 7.320 m og Kim Daniel Jakobsen  med 7.025 m.

Hos de mindste svømmere, på Talentholdet, svømmede  Andreas I Jensen 4750 m. mens Ida Olsen svømmede ikke mindre end 4.500 m! Nogle af talentholdsvømmerne er kun 9-10 år, så det var en imponerende indsats!!!
 
Mads Albæk Sørensen var igen i år årets absolutte ”Topscorer” i sponsorbeløb. Hans personlige sponsorer havde støttet ham med et samlet beløb på over 33.800 kr. En timeløn på næsten 17.000 kr.!!! Henriette Stuhr havde været meget flittig og havde mange personlige sponsorater, som tilsammen støttede hende med ikke mindre end 25.300 kr. Og Thomas Dahl Sørensen havde heller ikke ligget på den lade side – han kunne være godt tilfreds med sine sponsorer, som samlet støttede med små 21.800 kr!!!

Udover den store tilfredsstillelse og stolthed, som svømmerne kunne gå op af vandet med, efter et marathonsvøm på 2 timer, var der også præmier til de svømmere, som havde svømmet flest penge ind via sponsorater. Der var bl. a. smukke ure fra Firmaet Skagen, præmier fra Guldsmeden i Greve, gavekort til hotelovernatninger på både First Hotels og Scandic hotels, gavekort til middag på den kendte NAPA restaurant i København, svømmeudstyr fra GTI´s tøj leverandør Sportigan, Danske Bank tasker og håndklæder fra Danske Bank, fodboldbilletter til FCk´s hjemmekampe, mobiltelefon og spil fra Cartoon Network m.m.  Den lokale bager ”Appetite” havde sponseret lækkert og sundt brød til svømmerne, en gestus, som virkelig faldt i god jord hos de udmattede svømmere!

GTI takker alle de sponsorer, som har støttet og troet på deres svømmere og alle de lokale virksomheder som bakkede op omkring arrangementet!  

GTI Sponsorudvalg