0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Masters verdensrekord af Jacob Carstensen i 200 m fri

23-01-2008
Lørdag, den 19. januar, satte West Swim Esbjergs Jacob Carstensen en suveræn Masters verdensrekord i 200 m fri ved stævne i Hvidovre.

Af: 21

Ved Øst Masters Mesterskaber i Hvidovre lørdag, den 19. januar, lykkedes det for Jacob Carstensen at sætte en suveræn verdensrekord i 200 m fri for Masters, gruppe B (30 - 34 år) i tiden 1.48,40.
Svømmeren fra West Swim Esbjerg formår her at slette amerikanske Rowdy Gaines mere end 18 år gamle verdensrekord på distancen og forbedrer rekorden med 2,5 sekunder (Rowdy Gaines gamle rekordtid: 1.50,91).

En superpræstation af Jacob, som i den grad har fundet formen her ved begyndelsen af et spændende OL-år. Netop OL har Jacob et særdeles godt øje til. Det skal blive spændende at se, hvor langt kræfterne rækker. Én ting er dog helt sikkert - Jacob er på rette vej.

Et stort tillykke til Jacob med den flotte Masters verdensrekord skal her lyde fra Dansk Svømmeunion. Fotoet er taget sekunder efter Jacob har fået bekræftet, at rekorden er hjemme. Ikke underligt, at der spores en svær tilfredshed i såvel mundvige som de løftede pegefingre. Der er absolut grund til at være tilfreds!

Dansk Svømmeunion   


 


Cookieindstillinger