0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
September
2021
24
September
2021
24
September
2021
Svømning - Svømmetider
Nålestævne, Nakskov

Nakskov Idrætscenter, svømmehal

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

25
September
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3731
Idrætscenter Midtfyn
25
September
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3579
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet
25
September
2021
Dommere
ERC-instruktør og Livredderdommerkursus LDK21-3528
Metalskolen

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Lotte Friis kåret som Danmarks Olympiske Håb

05-01-2008
Lørdag aften blev 19-årige Lotte Friis kåret som Danmarks Olympiske Håb i forbindelse med det store TV-sportsshow Sport 2007, som blev transmitteret live på DR fra Messecenter Herning.

Af: 21

Det er tøjproducenten Bestseller, der, som led i et officielt Olympisk partnerskab med Team Danmark, uddeler prisen Danmarks Olympiske Håb. Prisen gives til en sportsudøver, der, på sin vej til OL, har brug for støtte til sit sportslige såvel som sit personlige liv.
 
Blandt tre nominerede sportsudøvere blev det svømmeren Lotte Friis fra Sigma Nordsjælland/Allerød/Elitecentret, der lørdag aften løb af med den fornemme pris.
 
Det var en glad og bevæget Lotte Friis, der oven på kåringen udtalte: - Jeg blev meget overrasket, da jeg hørte mit navn blive nævnt fra scenen. Det kom helt bag på mig. Og jeg er naturligvis meget glad for, at Bestseller pegede på mig. Det er utroligt dejligt for mig.
 
På spørgsmålet om, hvad prisen, og dermed den økonomiske støtte fra Bestseller, skal bruges til, var der én ting, som lå højt på ønskelisten: - Jeg har meget længe ønsket mig en bærbar pc, som jeg kan tage med ud på de mange rejser – både træningslejre og stævner. Det vil blandt andet give mig mulighed for at skrive på opgaver og andre lektier, jeg ellers kan have svært ved at nå i hverdagen. Men ellers har jeg jo slet ikke nået at tænke så meget over det endnu. Det bliver noget, som jeg skal drøfte og aftale med Bestseller, lød det afslutningsvis fra 19-årige Lotte Friis i Herning Messecenter lørdag aften.   
 
Om Danmarks Olympiske Håb Lotte Friis
Lotte Friis har i 2007 taget et stort skridt nærmere den absolutte internationale top. Det har hun gjort via en flot præstation ved VM på langbane i Melbourne i marts måned og senest i efteråret 2007 via nogle meget stærke præstationer på kortbane.
Ved VM på langbane kvalificerede Lotte sig til sit første OL og formåede samtidig at svømme sig i sin første VM-finale i 1500 m fri. Her blev det til en samlet sjetteplads. Lottes seneste præstationer på kortbane har placeret hende iblandt de tre til fire bedste svømmere i verden på hendes bedste distancer: 400, 800 og 1500 m fri.
 
Lotte har igennem en årrække været et af dansk svømnings mest lovende talenter på vej fremad. Således vandt hun i 2004 medalje ved EM for juniorer og senere samme år vandt hun som junior sølvmedalje ved EM på kortbane for seniorer. I 2005 måtte Lotte dog kæmpe med en tiltagende knæskade, som til sidst nødvendiggjorde en operation og en længere træningspause i starten af 2006.
 
Lotte er nu 100 procent tilbage igen. Det vidner hendes mange danske og nordiske rekorder i løbet af 2007 af. Det bekræftes ligeledes af den flotte guldmedalje, som Lotte svømmede hjem ved EM på kortbane i december måned.   
 
I dag træner Lotte på Dansk Svømmeunions og Team Danmarks Elitecenter i svømning i Farum under Dansk Svømmeunions australske landstræner Mark Regan.
 
Lotte er p.t. i gang med 4g af den forlængede Team Danmark linje.
 
Støtten fra Bestseller aftales med Lotte Friis
Hvad støtten fra Bestseller skal indebære, vil Bestseller nu i samarbejde med Lotte Friis beslutte. Der kan både blive tale om økonomisk støtte, støtte til uddannelse, jobmuligheder eller andet, som kan hjælpe Lotte til at opnå sine sportslige mål. Med prisen følger også en gave i form af et tøjsponsorat.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk