0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tre danske springere klar til NM/NJM i udspring

28-11-2007

Af: 21

Danmark stiller i år med et meget lille hold ved de Nordiske Mesterskaber/Nordiske Junior Mesterskaber i udspring i svenske Jönköping. Alle møder til gengæld op i troen på at kunne tage medaljer med hjem.
 
Følgende danske springere deltager i mesterskaberne:
Johan Juel-Berg, senior og gr. A: stiller op i disciplinerne 1 meter og 3 meter.
Daniel Klein, gr. B: stiller op i disciplinerne 1 meter og 3 meter.
Anders Hilbert, gr. B: stiller op i disciplinerne 1 meter og 3 meter.
 
Gr. B: 14 - 15 år.
Gr. A: 16 - 18 år.
 
Samtlige tre springere er fra LUK2002 (Lyngby Udsprings Klub af 2002).
 
Johan Juel-Berg (16), som tidligere år har hentet flere mesterskaber til Danmark, er på forhånd ikke levnet de store chancer i gruppe A, hvor han netop er rykket op. Ved Diving Lund i starten af november forbløffede Johan dog en hel udspringsverden, da han i seniorkonkurrencen blev nummer 2 på 3 meter vippen i fint selskab med blandt andet flere VM-deltagere. Johan er sat til at deltage på både 1 og 3 meter vippe i både gruppe A og senior. Såfremt Johan rammer dagen, skal det blive spændende, om han kan overraske endnu en gang.
 
Daniel Klein (15) og Anders Hilbert (15) spås begge muligheden for en medalje i hård kamp med Sveriges stortalent Jesper Tolvers og Finlands Jouni Kallunki. Umiddelbart står Daniel med sin flotte syvendeplads fra EJM med de bedste kort på hånden inden drengenes 3 meter konkurrence. Anders er i virkeligheden bedst på tårn. Grundet flere længere skadesperioder er Anders imidlertid ikke blevet klar på tårn til dette NM/NJM. Han har dog vist stigende formkurve på det seneste, og det skal derfor blive spændende at følge den unge springer på 1 og 3 meter vippe.
 
Foruden ovenstående tre springere er også Morten Lind fra LUK2002 udtaget til mesterskaberne. Desværre stiller Morten ikke op i Jönköping på grund af en skulderskade, han pådrog sig for fire uger siden, som stadig driller kraftigt. Beklageligt nok, da Morten netop syntes at være i sit livs form.
 
For yderligere information kan landstræner Lars Aunbirk kontaktes på mobil: 2244 4346. Ligeledes kan leder af springsektionen, Nomi Mortensen, kontaktes på mobil: 2093 9739.
 
NM/NJM i udspring begynder fredag, den 30. november og fortsætter frem til og med søndag, den 2. december.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Udspring

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk


 


Cookieindstillinger