0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

World Cup, svømning: Lotte Friis vinder guld for anden dag i træk

14-11-2007
De to danske OL-kvalificerede svømmere, Lotte Friis og Mads Glæsner, vinder medaljer ved World Cup stævne i Stockholm

Af: 35

Under aftenens finaleafsnit af World Cup stævnet i Stockholm gjorde de danske svømmere atter rigtig god figur. Der var således deltagelse ved i alt 8 finaler.
 
I to af disse finaler blev det til medaljer. Som under gårsdagens finaler var Lotte Friis, Sigma/Allerød/Elitecentret, atter suveræn på et af de længere crawl distanceløb. I aften svømmede hun 400 m fri i tiden 4.03.71. En tid der gav en flot 1. plads, og en tid som kun er ca. 3/10 af et sekund fra Lottes egen danske og nordiske rekord. Mads Glæsner, Sigma/Allerød/Elitecentret, svømmede finalen i 1500 m fri her blev det til 3. plads i et meget tæt opløb. Mads svømmede de 1500 m i en rigtig god tid på 14.47.68 og er kun ca. 2 sekunder fra sin 3 uger gamle danske rekord på distancen.
 
Landstræner Mark Regan udtaler således efter to dage med dansk deltagelse i det svenske: Jeg er rigtig godt tilfreds med den danske indsats. Naturligvis har medaljerne været meget tilfredsstillende og specielt de OL-kvalificerede svømmere har vist, at de er med helt fremme blandt de bedste. Det har også været godt at se, at så mange af de helt unge danske svømmere har kunnet svømme sig i finalerne, og det i en periode hvor de stort set alle ligger i tung og hård træning.
 
Øvrige danske resultater kan ses på www.omegatiming.com.
 
World Cup serien fortsætter lørdag og søndag i Berlin. Her vil der også være dansk deltagelse af et mindre hold svømmere. Stævnet i Berlin kan også følges via live streaming på følgende link: http://www.fina.org/events/SW/SWCUP/2007/index.php
 
Torsdag aften vil en del af bedste svømmere fra World Cup stævnet i Stockholm være at finde i Øbrohallen i København til et invitationsstævne, Wonderful Copenhagen Challenge, som Dansk Svømmeunion arrangerer i anledning af sit 100 års jubilæum. De danske medaljetagere fra World Cup stævnet i Stockholm er alle klar til start torsdag aften. Her bliver de suppleret af en række internationale topsvømmere anført af den nye europæiske rekordholder på 100 m fri, Stefan Nystrand fra Sverige. Se mere om stævnet på www.svoem.dk


 


Cookieindstillinger