0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vejle Svømmeklub Triton har ansat ny forretningsfører

26-10-2007

Af: 21

I forbindelse med at klubbens forretningsfører gennem 3 år har søgt nye ud-fordringer har Vejle Svømmeklub Triton ansat den 45-årige Ulla Pontoppidan, Børkop som ny forretningsfører fra den 1. december 2007. Ulla Pontoppidan skal blandt andet varetage klubbens sponsorarbejde, markedsføring, kontakt til pressen, forskellige administrative funktioner og personalemæssige forhold samt samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.
 
Ulla Pontoppidan har et særdeles godt kendskab til foreningslivet og den danske svømmeverden, dels som bestyrelsesmedlem i flere svømmeklubber og dels som svømmeleder. Desuden har hun i en årrække været ansat som trænerkonsulent og amtsinstruktør i DGI. Ulla Pontoppidan er bl.a. uddannet kontorassistent, og hun kommer fra en stilling som overassistent i Vejle Amt/Fredericia Kommune.
 
Triton har 2000 medlemmer, som svømmer i Vejles fire svømmehaller. Klubben har en fuldtidsansat træner og cirka 25 deltidsansatte trænere-instruktører.
 
”Vi har i Triton i de seneste år arbejdet meget med udvikling af klubben, og det ønsker vi at fortsætte. En forretningsfører kan aflaste de frivillige hjælpere med det praktiske arbejde samt medvirke til den fortsatte klubudvikling,” siger svømmeklubbens fungerende formand, Lars Nielsen.
 
Med venlig hilsen
Vejle Svømmeklub Triton
 
Yderligere oplysninger kan fås hos Tritons fungerende formand Lars Nielsen, Vejle, tlf. 7572 2453.

 


Cookieindstillinger