0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lyngby Svømmeklub ansætter Ricky Jørgensen som talentudvikler

22-08-2007
Lyngby Svømmeklub satser massivt på talentudvikling

Af: 21

Lyngby Svømmeklub kan med en særlig STOR glæde fortælle, at vi har underskrevet kontrakt med Ricky Jørgensen, der bliver fuldtidsansat som klubbens TALENTUDVIKLER.
Ricky har med sine 36 år en solid erfaring bag sig, både som elitesvømmer og træner. Som elitesvømmer har han flere gange været både Dansk mester og Dansk rekordholder, og svømmekarrieren har også indeholdt bl.a. 2 års træning i USA.
Han kommer fra en stilling som cheftræner gennem 6 år for Triton, Ballerup, hvor han har været med til at skabe gode svømmere og flotte resultater. Ricky Jørgensen vil indgå i et spændende og udviklende træningsmiljø sammen med vores Cheftræner Stefan Wiking og de øvrige dygtige K-trænere i klubben.
 
Lyngby Svømmeklub vil med denne satsning skabe de optimale betingelser for vores store talentmasse, og således også markere sig som Kraftcenter under Dansk Svømmeunion.  ”Vi vil skabe konkurrencesvømmere der er fokuserede, har det sjovt med sporten og behandler hinanden og sig selv med respekt” udtaler Cheftræner Stefan Wiking. Der i øvrigt lægger stor vægt på de unge talenters alder og udviklingstrin for derved at sikre, at træningen og talentarbejdet bliver både målrettet og forsvarligt.
 
"Fokuseringen på talentudvikling sikre Lyngbys Svømmeklub en kontinuerlig udvikling som på sigt skaber vedvarende gode resultater. Ansættelsen af Ricky Jørgensen er en vigtig brik i puslespillet for at opbygge en solid elite” udtaler Formand Anne Kruse.
 
Ricky Jørgensen er gift med triatleten Wieke Hoogzaad som arbejder hårdt på at  kvalificerer sig til OL. Sammen har de datteren Michélle Hoogzaad Jørgensen på 2 år. Udover at Ricky Jørgensen arbejder helhjertet med elitesvømning er han også uddannet mentaltræner.
 
”Ricky Jørgensen begynder på sit nye job senest d. 1 oktober, hvor han i udgangspunktet vil være ansvarlig for 2 af vores K-hold, og samtidig en herlig kapacitet for klubben,- vi glæder os til et spændende samarbejde” afslutter formand Anne Kruse.

For yderligere information kan Anne Kruse, formand for Lyngby Svømmeklub, kontaktes på mobil: 4054 1442.

 


Cookieindstillinger