0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Flotte danske resultater ved DM i havlivredning 2007

20-08-2007
Jacob Carstensen i gang med Ironman ved DM i havlivredning.

Af: 21

Der blev lørdag afholdt DM i havlivredning i smukke svenske omgivelser ved Halmstad. I konkurrencerne deltog ligeledes norske og svenske livreddere, som afholdte deres tilsvarende nationsmesterskaber ved samme lejlighed. 
Seks danske livreddere deltog i konkurrencerne og dystede således om de danske mesterskabstitler.
Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg) beviste endnu en gang, at han er lige så stærk i havet som indendørs i poolen. Jacob viste således generelt stor international klasse.
I disciplinen Surf Race (4-500 meter havsvømning) blev det til en flot sejr til Jacob over samtlige deltagere i disciplinen. Således var det danske mesterskab i denne disciplin hjemme. I tre andre discipliner indtog Jacob andenpladsen i de danske mesterskaber. Det drejer sig om disciplinerne Board Race, Surf Ski Race og Ironman.


Jacob Carstensen i gang med sin
Ironman ved DM i havlivredning.

Joseph Quinlan (GI 40) viste fremragende styrke i kongedisciplinen Ironman og vandt her overbevisende over samtlige deltagere og blev dermed også dansk mester.
I disciplinen Surf Ski Race viste Joseph rigtig stor fremgang og sikrede sig således det danske mesterskab. Ligeledes i disciplinen Board Race blev det til en flot DM sejr til Joseph. Endelig sluttede Joseph på en andenplads ved DM i disciplinen Beach Flag.
 
Jan Simonsen (Korsør Svømme- og Livredningsklub), som var debutant ved mesterskaberne, vandt DM i disciplinen Beach Flag og sluttede her på en samlet fjerdeplads i konkurrencen. En meget flot samlet placering af Jan i en disciplin hvor svenskerne altid er særdeles stærke.  
Jan stillede ligeledes op i disciplinen Board Race og blev her nummer fire ved DM.
 
Kresten Falster (GI 40) var ligeledes debutant ved lørdagens danske mesterskaber i havlivredning.
Kresten er først begyndt at træne konkurrencelivredning i år, og deltog således ved mesterskaberne for primært at prøve kræfter med alle disciplinerne, hvilket han gjorde rigtig godt. Kresten blev nummer tre i disciplinen Board Race ved DM, ligeledes nummer tre ved DM i Surf Race og endelig blev det til en fjerdeplads ved DM i disciplinen Beach Flag.  


Kresten Falster gør sig klar til 
sin øvelse.
 
På damesiden blev det til tre danske mesterskaber til Mette Thing fra USG. Således sikrede Mette sig DM guldet i Surf Ski, Board Race og Ironwoman.
 
Også Maria Bisgaard (Hermes) gjorde det rigtig godt ved lørdagens konkurrencer.
Maria Bisgaard viste stor international klasse i favoritdisciplinen Beach Flag, hvor hun vandt det danske mesterskab og sluttede som samlet toer med blot en millimeter ned til vinderen – en særdeles spændende finale at følge.
Maria vandt det danske mesterskab i 90 meter Beach Sprint og blev samlet nummer tre i konkurrencen. I Surf Race blev det ligeledes til dansk mesterskab til Maria, mens det blev til en andenplads ved DM i disciplinen Board Race.


Hele holdet.
Øverst fra venstre: Kresten Falster (GI40), Giles Gilbert (engelsk statsborger, der p.t. arbejder som livredder i Danmark), Maria Bisgaard (Hermes), Mette Thing (USG), Jan Simonsen (Korsør Svømme- og Livredningsklub), Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg).
Forrest: Joseph Quinlan (GI40).

For yderligere information kan Maria Bisgaard kontaktes på mobil: 2181 1255.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Livredningssektionen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk


 


Cookieindstillinger