0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vejle Fjord trafikeret med 220 friske motions- og konkurrencesvømmere søndag eftermiddag

19-08-2007

Af: 21

Søndag eftermiddag blev åbent vand-arrangementet Vejle Fjordsvøm afholdt under temmelig kølige himmelstrøg, bølgegang og en vandtemperatur på blot 17 grader.  
 
Det kunne dog ikke holde de 220 tilmeldte motions- og konkurrencesvømmere væk fra en tur i bølgen blå, som alle stod klar til den friske distance på 1,3 kilometer lange strækning over Vejle Fjord, da byens borgmester, Leif Skov, havde forestået den officielle åbning af arrangementet klokken 13.00.
 
I grupper af cirka 50 deltagere blev svømmerne sendt af sted på den kølige færd, som ikke kun bød på besværlige bølger men samtidig overraskede med større klynger af brandmænd, der gjorde sit til at gøre dette års udgave af Vejle Fjordsvøm til en udfordring af de lidt større.
 
Vinder på damesiden, og samtidig hurtigste svømmer overhovedet, blev Mathilde Pukholm Hvid (Holstebro Svømme Club) i tiden 21,10. Nummer to blev Stine Møllebro (Odense Triahtlon Klub) i tiden 22,51. Tredjehurtigste dame blev Astrid Hundebøll (Holstebro Svømme Club) i tiden 23,48.
 
På herresiden blev hurtigste svømmer Kasper Enemark (Vejle Svømmeklub Triton) i tiden 21,15. Ind på andenpladsen kom Kasper Bisgaard (Horsens Svømmeklub) i tiden 21,33. Tredjepladsen blev indtaget af Henrik Laguni (ligeledes Horsens Svømmeklub) i tiden 21,53.
 
14 deltagere måtte opgive undervejs. De blev straks hjulpet op af det kølige vand af livreddere, som fulgte med overalt på strækningen. Således var sikkerheden helt i top under dagens arrangement.
 
Alle deltagere blev oven på strabadserne taget godt imod med både klapsalver, glimtende medaljer og sidst, men nok ikke mindst, varm suppe.  
 
En af arrangørerne bag Vejle Fjordsvøm, Dansk Svømmeunion, udtrykker stor tilfredshed med dagens åbent vand-begivenhed, som nu er blevet afholdt for tredje gang.
- Vejle Fjordsvøm er en begivenhed, som vi i Dansk Svømmeunion er meget glade for at være med til at afholde sammen med Vejle Svømmeklub Triton. Vejle Fjord udgør den smukkeste kulisse for et åbent vand-arrangement. Samtidig er der bestemt tale om en frisk udfordring, når man vælger at krydse Vejle Fjord ad søsiden. En udfordring, som stadig flere motions- og konkurrencesvømmere har fået øjnene op for. I de tre år, hvor arrangementet nu er blevet afholdt, er deltagerantallet steget markant – fra 70 deltagere det første år, til 150 deltagere andet år og nu i år 220 deltagere. Det er dejligt at konstatere og udgør samtidig en flot cadeau til den lokale arrangør, Vejle Svømmeklub Triton, som forstår at afholde et sådant arrangement med stor professionalisme, udtaler Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær oven på søndagens arrangement.
 
Resultatliste og billeder vil være at finde på www.openwater.dk hurtigst muligt.
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær kontaktes på mobil: 2170 4405.
Lokal kontaktperson Søren H. Mikkelsen, forretningsfører i Vejle Svømmeklub Triton, kan kontaktes på mobil: 2278 2501.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger