0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM - dag 5, finaleafsnit: Flot dansk afslutning af Pernille Larsen ved EJM 2007

22-07-2007

Af: 21

I det sidste afsnit af EJM søndag aften var to danske juniorsvømmere med i 50 m butterfly semifinale for piger.
Her lykkedes det for unge Pernille Larsen at svømme en flot personlig rekord hjem i tiden 28,57, hvilket resulterer i en samlet 10. plads.
Et flot punktum på EJM for Pernille, som i første omgang slet ikke havde kvalificeret sig til semifinalen. Da et par svømmere imidlertid efterfølgende valgte at trække sig fra semifinalen, blev der pludselig plads til svømmeren fra AGF, som forstod at udnytte den chance optimalt. En flot præstation af Pernille Larsen.
 
Med i samme semifinale var også Michelle Strandskov fra Sigma/Birkerød/Elitecentret. Michelle får desværre en lidt ærgerlig start på sit løb, hvilket betyder, at hun kommer i mål på en samlet delt 11. plads i tiden 28,76.
 
De Europæiske Junior Mesterskaber 2007 har for den danske trups vedkommende resulteret i 11 semifinaler, én finale og – ikke mindst – en flot dansk juniorrekord i 200 m individuel medley sat af Daniel Svendsen, KVIK Kastrup.
Foruden ovenstående er det blevet til stribevis af personlige rekorder. Faktisk præsterer den danske trup en 60 procents personlig rekord-forbedring, hvilket er virkelig flot. Her taler man typisk om, at en rekordforbedrings-procent på 40 vil være forventeligt. Således er udbyttet af EJM 2007 absolut godkendt, hvilket da også netop er Michael Hinges konklusion på det fem dage lange mesterskab. – De danske juniorsvømmere har i den grad leveret varen ved disse mesterskaber. De har præsteret mere, end vi turde håbe på hjemmefra. Så jeg er absolut tilfreds med det samlede resultat, det skal der ikke herske nogen tvivl om, slutter Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge fra Antwerpen.  
 
Den danske EJM-trup flyver hjem til Danmark mandag.
  
Se alle resultater på: http://www.europeanjuniorsantwerp2007.be/index2.htm
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger