0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM - dag 3, indledende: Fire personlige rekorder og to svømmere videre til semifinaler

20-07-2007

Af: 21

Der har været stribevis af spændende svømning at følge i fredagens indledende afsnit af EJM. Og der er blevet svømmet stærkt.
Mest iøjnefaldende løb var helt sikkert Michelle Strandskovs indledende 100 m butterfly.
Michelle nægtes i første omgang af en eller anden grund adgang til ”Last call room” – lokalet, hvorfra svømmerne går direkte til deres startpladser. Således når Michelle ikke på plads til løbet sættes i gang. I en fart opdager arrangørerne dog, at noget er helt galt, og at Michelle naturligvis skal have lov til at deltage. Da løbet imidlertid er sat i gang, får Michelle efterfølgende lov til at svømme sine 100 m butterfly helt alene i bassinet. Noget af en prøvelse for den unge svømmer fra Sigma/Birkerød/Elitecentret. Hun klarer dog udfordringen til UG og heppes flot af sted af en fyldt svømmehal.
Michelle kommer i mål i tiden 1.02,82, hvilket er en stor personlig rekordtid og slutter på en samlet ottendeplads. Dermed er Michelle sikret plads i aftenens semifinale. En usædvanlig flot præstation af Michelle, tør siges.
 
I pigernes indledende 50 m rygsvømning formår Pernille Larsen at sætte en flot personlig rekord i tiden 30,57, som resulterer i en samlet fjerdeplads. Dermed er også AGF-svømmeren videre til aftenens semifinale.
 
Også Kaya Koziol fra Herlev Svømning præsterer en fin personlig rekordtid på denne distance i tiden 32,50. Kaya slutter som nummer 46.
 
Endelig skal også Sofie Harnfeldt, Sigma/Birkerød, nævnes her, som svømmer 800 m fri i tiden 9.10,52. Sofie sætter her en flot personlig rekord med fem sekunder. Super præstation af Sofie, som slutter på en samlet ottendeplads. I aften svømmer de otte hurtigst-seede svømmere direkte finale på distancen. Således kender vi først i aften Sofies endelige placering.    
 
Et flot indledende afsnit fredag set med danske øjne, hvor vi nu kan glæde os til at følge Michelle Strandskov i 100 m butterfly semifinale og Pernille Larsen i 50 m rygsvømning semifinale.
  
Fredagens sene afsnit begynder klokken 17.00.
 
Se alle resultater på: http://www.europeanjuniorsantwerp2007.be/index2.htm
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger