0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM - dag 1, finaleafsnit: Michelle Strandskov videre til torsdagens finale i 200 m butterfly

18-07-2007

Af: 21

I onsdagens finaleafsnit ved de Europæiske Junior Mesterskaber i Antwerpen lykkedes det for Michelle Strandskov at kvalificere sig til finalen i 200 m butterfly i tiden 2.16,96. Den unge svømmer fra Sigma/Birkerød/Elitecentret sætter i aftenens semifinale personlig rekord med ikke mindre end halvandet sekunder og er nu klar til torsdagens finale i en samlet syvendeplads. En flot præstation af Michelle Strandskov.
 
Med i samme semifinale var også Julie Hougaard Nielsen fra STO95/OSLF. Julie slutter på en samlet niendeplads i tiden 2.19,63 og er dermed første-reserve til finalen torsdag. Omend niendepladsen altid er lidt ærgerlig at slutte på i en semifinale, er det en udmærket placering af Julie, som på forhånd var seedet en 16. plads.
 
Endelig var også AGF’s Pernille Larsen i konkurrence i aften – her i 200 m ryg semifinale. Desværre kom Pernilles løb aldrig helt til at fungere, hvorfor hun sluttede på 16. pladsen i 2.24,43.
At Pernille som udgangspunkt kvalificerer sig til aftenens semifinale på denne distance og det i en god personlig rekordtid i indledende afsnit, er dog i sig selv en flot præstation på denne, for Pernille, internationale stævnedebut-dag.
 
Opsamlende er det i dag blevet til fire personlige rekorder til de danske juniorsvømmere fordelt på i alt 10 individuelle løb. Således en god indledning på EJM, som fortsætter i morgen, torsdag, med indledende afsnit klokken 9.00.   
 
Se alle resultater på: http://www.europeanjuniorsantwerp2007.be/index2.htm
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger