0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

En guld- og tre sølvmedaljer til Danmark ved Nordiske Mesterskaber og Finnish Open i synkrosvømning

20-06-2007

Af: 21

Der blev den forgangne weekend afholdt både Nordiske Mesterskaber og Finnish Open i synkrosvømning i den finske by Tampere.

I forbindelse med Finnish Open stillede Danmark med et kombinations-hold fra Hermes Svømmeklub.  
Hallen var fyldt, og stemningen var god, da de danske svømmere udførte et meget flot program. Den hårde og målrettede træning bar endelig frugt. Således måtte de syv øvrige hold, der stillede op i Finnish Open, se sig besejrede af Danmark, som løb af med guldet. Flot præstation af holdet fra Hermes.
 
I de Nordiske Mesterskaber blev det danske kombinations-hold desværre besejret af det finske værts-hold. Dermed sølv til Danmark i denne konkurrence.
 
Lørdag afvikledes de indledende runder af duetterne. Danmark havde her både en duet fra Silkeborg Svømmeklub og Hermes Svømmeklub med. Begge præstationer gik videre til finalen søndag.
Silkeborg-pigerne viste her stor sejrsvilje med deres nye inspirerende program. Publikum jublede, og pigerne sluttede med velfortjente sølvmedaljer i både Nordiske Mesterskaber og Finnish Open. 
Herefter var det Hermes´ tur i vandet. Her lagde svømmerne ud med et sikkert og kreativt program. Hen mod slutningen kneb det desværre med tempoet, hvilket kostede pigerne medaljer, da de her blev slået af en finsk duet med under et points avance.
Guldet gik til den uopnåelige svenske duet, der har et meget kunstnerisk program, der når ud over pool-kanten og ind under huden på publikum.
 
Endelig stillede Danmark også op med en solo fra Silkeborg Svømmeklub. I denne disciplin var der ingen deltagere, der på nogen måde kunne hamle op med Sveriges enestående solist. Således tog Hanna Gustavsson guldet overbevisende for næsen af de 11 øvrige konkurrenter.
Danmarks solist fra Silkeborg, Sidsel Homann, kom ind på en flot fjerdeplads. Anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Sverige og Finland.

Alle resultater fremgår HER
 
For yderligere information kan Sidsel Homann, leder af synkrosektionen, kontaktes på mobil: 2858 7794.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Synkrosektionen
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger