0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Succesfuld erhvervsaften i Køge Svømmeklub

08-06-2007

Af: 21

Køge Svømmeklub havde torsdag aften samlet 35 samarbejdspartner til erhvervsaften i klubbens lokaler, og det blev en aften med både vinsmagning – helstegt pattegris og et underholdende foredrag af hele Danmarks Sepp.
 
Køge Svømmeklub havde torsdag aften inviteret klubbens samarbejdspartner til en erhvervsaften som samtidig markerede afslutningen på denne sæson.
 
Samarbejdspartnerne blev budt velkommen af klubbens formand John Pihlkjær som var rigtig glad for at se så mange af klubbens samarbejdspartner ville bruge en varm sommeraften i klubbens lokaler. John Pihlkjær gav derefter en status på klubbens 4 hjørnestene nemlig organisation – de sportslige resultater – rammer (faciliteter & økonomi) og til slut klubbens rolle i lokalsamfundet.
 
Herefter var der tid for en times vinsmagning hvor Kem Overskov fra Køge Vinhandel fortalte om vinene fra det Chilensk vinhus Portal del Alto, der ejes af Alejandro Hernandez senior professor i ønologi ved universitetet i Santiago, hvor han har uddannet generationer af winemakers fra hele verden. Det blev en fornøjelig time hvor der også blev tid til at smage på nogle af de gode vine.
 
Frivillige fra Køge Svømmeklub har de sidste 2 weekender været i gang med at anlægge terrasse foran og bag klubhuset, og torsdag aften var anledningen til at få den indviet, og efter en times vinsmagning kunne samarbejdspartnerne tage turen ud på den nye  terrasse hvor der ventede dem en helstegt pattegris.
 
Til at slutte aftenen af havde vi fået hele Danmarks Sepp til at komme fortæller forretningsfører Michael B. Espersen, og det blev et festlig og fornøjelig gensyn.


Sepp Piontek fortalte begejstret løs om sine erfaringer.

Vi kender ham alle sammen. Danmarks tidligere landsholdstræner som med tysk disciplin gjorde fodbold til en sand folkefest i 80’erne. I mere end 100 kampe var Sepp Piontek træner for det danske landshold, og han er om nogen manden, der tilskrives æren for genrejsningen af dansk fodbold.
Sepp Piontek fortalte om lederskab med baggrund i de erfaringer, han har fra diverse fodboldbaner, og han fortalte også sjove historier og anekdoter om fodboldheltene.

For yderligere information kan forretningsfører Michael Espersen kontaktes på mobil: 2925 8386.


 


Cookieindstillinger