0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

26 svømmere afsted på træningslejr til Club La Santa

31-05-2007

Af: 21

Fredag den 1. juni drager 26 svømmere af sted på en uges træningslejr på Club La Santa.

Deltagerlisten tæller så gode svømmernavne som  Berit Puggaard (OL-deltager, Europamester mm.), Karen Egdal (OL deltager, dansk rekordholder mm.), Lis Knutzen (verdensmester), Grethe Bendtsen (verdensmester), Mark Vogel (verdensmester) samt en lang række af vinderne fra årets Danske Masters. Der er svømmere fra 12 klubber som vil kunne trække en masse træning og erfaring med hjem til deres respektive holdkammerater.
Alt i alt en højkvalitets træningslejr.

Træner på turen bliver sidste års medaljetager ved VM, Sanne Otte, som vil øse ud af sin erfaringer med træning på højt plan.
Der er planlagt træning 2 x 2 timer dagligt samt seancer omkring mentaltræning og individuel coaching. Træningen vil blive inddelt i tre grupper alt afhængig af niveau og intensitet. De der vil træne længst vil runde over 60 km i løbet af ugen.

Med 26 deltagere er det den største træningslejr for danske masters svømmere nogensinde – og alle ser frem til en god tur.

Allerede nu planlægger vi en tur til vinter til Club La Santa som optakt til næste års VM i Australien. Der er p.t. indkommet otte forhånds-tilmeldinger til den tur. Mere information herom vil følge senere.

Med venlig hilsen

Mark Vogel
Farum Svømmeklub  

 


Cookieindstillinger