0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub får ny partner til en af landets største svømmeskoler

16-05-2007

Af: 21

Køge Svømmeklub har igennem de sidste 4 år med stor succes haft 4 Svømmeskolepartner tilknyttet vores Svømmeskole, et samarbejde som alle har udtrykt stor tilfredshed med.
 
Tirsdag morgen kunne vi ved et arrangement i klubhuset præsentere de 2 næste sæsoners Svømmeskole partner, hvoraf de 3 er genganger samt 1 der er ny i vores Svømmeskole partner firekløver. Dette gør at vi kan fastholde og ikke mindst udvikle vores Svømmeskole til glæde for alle vores mange medlemmer, nu da vi har sikkerhed for at vi har økonomien på plads fortæller klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklubs Svømmeskole har cirka 1.800 medlemmer, og ca. 150 på venteliste, og jeg vil sige vi er Danmarks klart bedst organiseret & fungerede, samtidig med vi er øst sjællands største idrætsforening, hvor du finder det hele fra baby til elitesvømning siger bestyrelsesmedlem Jakob Kjærsgård.
 
Køge Svømmeklub er banebrydende og nytænkende i dansk svømning, og for at videreudvikle og give vores mange medlemmer endnu bedre forhold er det med stor glæde vi kan oplyse at Malermester Erik Petersen ApS - AP Statsautoriserede Revisorer & WIKA Super Best har forlænget deres kontrakter med yderligere 2 år, og at Advodan er kommet til som nyt medlem hos vores Svømmeskolepartner.
 
Køge Svømmeklub er dynamisk og nytænkende med respekt for den enkeltes behov fra motion til elite, og med tilknytningen af vores Svømmeskolepartner åbnes nye muligheder. Vi får nu økonomiske muligheder for at søsætte nogle af de ideer/tiltag som vi har på tegnebrættet til glæde for vores mange medlemmer. 
 
Bredden skaber eliten – og eliten fremmer bredden – KSK ønsker at være med på begge niveauer !
 
Uden partnernes velvilje var det ikke muligt for os at køre med det aktivitets niveau som vi gerne vil, og det var heller ikke muligt at afvikle mange af de arrangementer som vi gør til glæde for vores mange medlemmer.
 
De muligheder som nu ligger for at udvide tilbudene til vores mange medlemmer, vil vi bruge som en positiv og konstruktiv indgangsvinkel til den nye sæson som starter lørdag den 1. september for Svømmeskolens vedkommende.
 
Køge Svømmeklub takker Malermester Erik Petersen ApS – AP Statsautoriserede Revisorer - WIKA super Best & Advodan fordi de har indgået dette samarbejde med Køge Svømmeklub, og håber vi må få et godt og konstruktivt samarbejde til glæde for alle parter slutter forretningsfører Michael B. Espersen.

Køge Svømmeklub


 


Cookieindstillinger