0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

OL-svømmere til Køge

16-05-2007
Få måneder før OL i Bejing 2008 går i gang, kommer Danmarks deltagere ved OL til Køge for at kæmpe om det danske holdmesterskaber.

Af: 21

Efter en fantastisk holdpræstation tidligere på foråret rykkede Køge Svømmeklub op i den bedste række for hold (svømmeligaen). Det betyder, at vi næste år skal svømme med om det danske mesterskab for hold i 2008, fortæller formand John Pihlkjær.
 
Vi var senest i den bedste række for 2 år siden, hvor det kun blev til en enkelt sæson, men nu tror vi på, at vi kan bide os fast blandt de bedste. – ”Her kan hjemmebanefordelen jo godt være marginalen der gør forskellen”, supplerer cheftræner Kristian Mikkelsen.
 
Så snart oprykningen var en kendsgerning, tog vi fat i, først Dansk Svømmeunion for en forhåndsreservation, og derefter kulturudvalget i Køge kommune for økonomisk opbakning til arrangementet, fortsætter John Pihlkjær.
Vi fik hurtigt opbakning fra kulturudvalgsformand Simon Bauer og forvaltningen, og i mandags bevilgede kulturudvalget så 50.000 kr. - ikke til konkrete udgifter, for dem klarer vi i klubben, men til kompensation til Køge svømmeland for tabte entreindtægter i den weekend, hvor stævnet afholdes i marts 2008.
 
I den forbindelse giver Simon Bauer denne hilsen med på vejen: ”I kulturudvalget er vi både glade for og stolte over, at Køge skal lægge bassin til DM for hold i marts 2008. Det er et erklæret mål i vores idrætspolitiske satsning, at sikre store sportsbegivenheder i Køge”.
 
Det er dejligt at opleve, at der også er vilje til handling bag de mange smukke ord i kommunens sektorplan for idræt, slutter formand John Pihlkjær.

For yderligere information kan kulturudvalgsformand Simon Bauer kontaktes på 2682 9976, Køge Svømmeklubs formand John Pihlkjær 4030 0805.


Køge Svømmeklub

 


Cookieindstillinger