0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmarks Mesterskaber på vippe den kommende weekend

25-04-2007

Af: 21

Danmarks Mesterskaberne på vippe samt Danmarks Mesterskaberne på vippe for årgang afholdes fra fredag, den 27. april til og med søndag, den 29. april i Odense Universitets Svømmehal (Campusvej 55, Odense).
 
Blandt seniorerne bør der ikke mindst holdes øje med Morten Lind fra Lyngby Udsprings Klub (LUK 2002), som er storfavorit til at vinde mesterskabet på både 1 og 3 meter vippen. 20-årige Morten er netop hjemvendt fra et grand prix stævne i Kina, hvor han var oppe imod den absolutte verdens-elite. Med en masse dugfrisk international stævneerfaring i bagagen, må det formodes, at Morten, den kommende weekend, har et forspring i forhold til de øvrige deltagere.
I alt 10 herrer deltager på senior-niveau den kommende weekend. Deltagerne repræsenterer klubberne LUK 2002, AGF og Greve Udspring.      
 
I damerækken er der i år tilmeldt tre personer – heriblandt sidste års vinder, Signe Ellegaard Andreasen fra Frem Odense.
 
I årgangs-grupperne er det i år rart at se et bredt besat felt. Her bliver der således konkurrence om medaljerne i langt de fleste grupper.
 
Ved Årgangs Mesterskaberne er der, som altid, deltagere fra klubberne LUK 2002, AGF og Frem Odense. Ydermere deltager i år for første gang også Farum Familie Svøm, hvilket er meget glædeligt.
 
Programmet begynder fredag med officiel åbning klokken 18.00. Fredag aften er der to discipliner på programmet: damer på 3 meter vippen og dernæst herrer på 1 meter vippen.
 
Se detaljeret program for mesterskaberne HER.
 
For yderligere information kan Nomi Mortensen, leder af springsektionen, kontaktes på mobil: 2093 9739.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Udspring
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger