0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

GI40 og Hermes fusionerer

24-04-2007

Af: 21

København får en af landets største svømmeklubber, når de to traditionsrige klubber Hermes og GI40 fusionerer til en ny storklub.
 
Den nye klub/forening, som kommer til at lyde navnet ”Sammenslutningen af GI40 og Hermes”(www.gi40hermes.dk), kommer til at bestå af knap 3.000 medlemmer. De vil få mulighed for at dyrke gymnastik, svømning i mange former, vandpolo og synkronsvømning.
 
I både Hermes og GI40 er der mange fælles udfordringer, der skal håndteres, en af de største er den mangel på frivillige, som desværre er et stort problem i mange foreninger i dag. En fusion kan samle de frivillige kræfter til alles fordel. Ønsker om mindre dobbeltarbejde, mere effektiv administration samt muligheden for at skabe endnu bedre vilkår for eliten, har også været tungtvejende argumenter for fusionen.
 
GI40 og Hermes har allerede et godt samarbejde igennem startfællesskabet STF, som de sidste tre år har skabt mange gode resultater. Det frugtbare samarbejde har også medvirket til at begge klubber finder en fusion hensigtsmæssig.
 
For de to klubbers medlemmer betyder det i første omgang ikke de store ændringer. Efter sommerferien vil den nye klub stadigvæk tilbyde stort set samme hold som hidtil, dog i den nye forenings navn.
 
Den 30. maj holder den nye forening stiftende generalforsamling, hvorefter den nye klub er en realitet.

For yderligere information kan Puk Mortensen kontaktes på telefon: 2616 9819. E-mail: bestyrelsen@hermessport.dk

 


Cookieindstillinger