0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kamp til stregen når DM i synkrosvømning 2007 afholdes den kommende weekend

11-04-2007

Af: 21

Årets Danmarks Mesterskaber i synkrosvømning, som afholdes den kommende weekend i Odense, kommer til at byde på adskillige nervepirrende konkurrencer.

Ved senior-mesterskaberne har Silkeborgs Sidsel Homann de seneste år siddet tungt på medaljerne i solokonkurrencen. I år udfordres hun af Dorte Balsved fra Hermes. Dorte har tidligere svømmet på landsholdet og har en bedste placering som nummer 2 med ind i konkurrencen.
 
I duetkonkurrencen vandt Silkeborgs Mette Trier Damgaard og Sidsel Homann knebent guldet i 2006, men pigerne tabte for to måneder siden ved et stævne i Silkeborg til Hermes-pigerne Ann-Marie Malby og Sanne B. Kristensen.
Silkeborgs piger stiller med et meget svært nyt program, og det bliver derfor spændende at se, om de kan udføre dette program så sikkert og overbevisende, at det resulterer i DM-guldet også i 2007.
 
I seniorrækken kan vi i år glæde os til konkurrencen ”kombineret hold”, hvor hele tre klubber stiller hold i år. Silkeborgs hold, som udgøres af adskillige tidligere landsholdssvømmere, må regnes for at være favoritter i tæt konkurrence med pigerne fra Hermes, der er forsvarende mestre. Ingen har imidlertid endnu set, hvad pigerne fra Kalundborg har at byde på, så alt kan ske i denne konkurrence.
 
Også i juniorrækken bliver der kamp til stregen. Solokonkurrencen bliver tæt mellem Julie Pedersen og Siri Gravesen, begge fra Thisted, og Silkeborgs Emma Hargraves. De tre piger har ved de seneste stævner skiftedes til at vinde, så guldet kommer til at gå til den pige, der har trænet mest, og som bedst kan holde styr på nerverne, når det endelig gælder i weekenden.
I duetkonkurrencen er det ligeledes umuligt at udnævne favoritter, idet pigerne fra Silkeborg, Thisted og Hobro alle har meget pæne chancer for at vinde guld.
 
Udover senior- og juniorrækkerne afholdes tillige årgangsmesterskaber. I år er første år, hvor der vil blive kåret en vindende klub. Den klub, der samlet set opnår flest point, vil kunne kalde sig Danske Synkromestre 2007.
 
DM i synkro afholdes lørdag – søndag, den 14. - 15. april i Odense Universitetssvømmehal, Campusvej 55, Odense.
Lørdag indledes mesterskaberne med teknisk duet klokken 14.15.
Søndag begynder mesterskaberne med fri solo for seniorer klokken 8.45.
 
For nærmere information kan leder af synkrosektionen Sidsel Homann kontaktes på mobil: 2858 7794, e-mail: mail@sidselhomann.dk
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Synkrosektionen

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger