0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Eliteafdelingen inviterer til diskussion om frafald i dansk svømning, onsdag den 11. april

02-04-2007
Hvordan kan vi i dansk svømning blive bedre til at fastholde de unge svømmere ind i senioralderen

Af: 35

Eliteafdelingen har valgt at sætte frafald i dansk svømning på dagordenen. Det centrale spørgsmål er hvordan vi i dansk svømning bliver bedre til at fastholde de unge svømmere ind i senioralderen. Det tema vil eliteafdelingen gerne være med til at kvalificere, og forsøge at komme frem med en række anbefalinger til løsning af på ovenstående møde.
 
Til at kvalificere temaet har vi fået tilsagn fra Søren Østergaard fra CUR (Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik – www.cur.nu) om at levere et spændende oplæg. Søren har senest blandt andet skrevet en bog ”Generation Happy” om ungdomskultur, og anvendes i DBU kredse til nogenlunde samme problemstillinger som aftenens tema. Forventningen er at Søren kan skabe afsættet for, at vi selv diskuterer emnet efterfølgende, og at vi kommer op med et sæt anbefalinger og retningslinier til både klubber og Dansk Svømmeunion. Der kan læses mere om oplægget i dagsordenen her.
 
Mødet er oprindeligt tiltænkt for kraftcenterklubberne, men der er ledige pladser på mødet, så invitationen sendes hermed også videre til interesserede klubber.
 
Målgruppen for mødet er cheftrænere og eliteansvarlige politikere fra eliteklubber.
 
Som nævnt er der kun et antal begrænsede pladser, og du/I skal derfor for at kunne møde op til mødet tilmelde Jer til undertegnede på mail ved at angive navn og funktion i Jeres klub, og fra hvilken klub I kommer. Jeres tilmelding skal være modtaget senest søndag d. 8. april.
 
For at kunne møde op på mødet skal I fra Dansk Svømmeunion have modtaget en bekræftelse på Jeres tilmelding, og at der dermed er plads.
 
Vi ser frem til en interessant og konstruktiv aften.
 
Mange hilsner
Lars Sørensen
 
Elitechef
 
Dansk Svømmeunion
Ryttergaardsvej 118, 2.
3520 Farum
 
Tlf.: 44 39 44 50
Fax: 44 39 44 60
Direkte tlf.: 44 39 44 55
 
Mobil: 29 20 61 60
 
www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger