0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SIGMA NS ansætter Jesper Starcke på fuldtid

25-01-2007

Af: 21

SIGMA NS har fra årsskiftet valgt at styrke og professionalisere trænerstaben. Det sker gennem en opgradering og fuldtidsansættelse af Jesper Starcke, som fortsætter med at være SIGMA 2 ansvarlig træner.
 
- Jesper vil gradvist fremover oven i sit SIGMA 2 trænerjob også varetage ledelse af moderklubbernes k-afdelinger. Dette er et naturligt led i fokuseringen af talentarbejdet i moderklubberne samt en styrkelse af det administrative og koordinerende arbejde i Allerøds og Birkerøds k-afdelinger, udtaler Jes Gydesen. – Det er yderst vigtigt at vi kan udvikle vores egne svømmetalenter og give dem de bedste muligheder herfor.
 
Jesper Starcke, der blev ansat i SIGMA NS i 2005, står til daglig i spidsen for træningen i  af Danmarks bedste årgangssvømmere. Han var i december 2006 med til at genvinde titlen, Dansk Holdmesterskab for Årgangssvømmere, tilbage til SIGMA NS. En titel som SIGMA NS har vundet 3 gange ud af de 4 år, den er blevet kæmpet om. – Det siger lidt om vores fokus på og vilje til talentarbejde i SIGMA NS, udtaler Jes Gydesen.
 
SIGMA NS styrker sin position som Danmarks bedste svømmecentrum, idet ingen andre steder i dansk svømning klubregi er der to fuldtidsansatte elitetrænere.
 
SIGMA NS Styregruppe
v/Jes Gydesen 

 


Cookieindstillinger