0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lystrup IF svømmeafdeling afholder internationalt vandpolo-stævne

23-01-2007
Danmarks største ungdomsturnering i vandpolo

Af: 21

Pressemeddelelse fra Lystrup IF - Svømmeafdeling
Lystrup Skoles Svømmehal, Lystrupvej 256,
8520 Lystrup  
 
Lystrup IF - Svømmeafdeling afholder Internationalt Vandpolo stævne
 
Djurslands Bank Cup, som afvikles 2. - 4. februar 2007 i Lystrup, er en vandpolo turnering som for 21. år i træk bliver afholdt i Lystrup Svømmehal. Turneringen består af hold fra Danmark, Norge og Tyskland. I år er det en speciel turnering da Lystrup Svømmehal står overfor en større renovering - Vandpolo spillerne er derfor de sidste i bassinet, inden svømmehallen lukker i næsten et år...
  
Stævnet er med sine ca. 250 aktive unge udøvere: 
"DANMARKS STØRSTE UNGDOMSTURNERING I VANDPOLO"
 
Turneringen rummer i år 28 hold hvoraf 6 af holdene kommer fra Tyskland og 3 hold fra Norge. Over 60 kampe afvikles på 3 dage og masser af unge piger og drenge får udviklet venskaber, dyrket masser af motion og hygget sig på tværs af nationaliteter og hold.
 
Igen i år har Lystrup IF - Svømmeafdeling opsat en stor hoppepude i skolens gymnastiksal. Hoppe puden er til fri afbenyttelse for alle spillere og trænere – et sjovt indslag som er med til at "ryste" spillerne sammen på tværs af landet og udlandet.
 
Over 50 frivillige hjælpere har både før og under stævnet hjulpet til med mange forskellige opgaver. Et stævne som Djurslands Bank Cup kræver stor planlægning før og effektive hjælpere under og efter stævnet - så det frivillige arbejde er i højsædet denne weekend i februar.
 
På hjemmesiden www.waterpolo.dk kan du under og efter turneringen finde billede, resultater, artikler m.m. fra dette års turnering.
 
For yderligere information kan Rasmus Mortensen kontaktes på telefon: 22 63 03 89 eller e-mail: ram@waterpolo.dk både før under og efter turneringen.
 
Med venlig hilsen
Lystrup IF – Svømmeafdeling
 
Rasmus Mortensen
86 22 82 30 / 22 63 03 89 / ram@waterpolo.dk