0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Morten Marstrand på pitstop i KVIK Kastrup

19-12-2006

Af: 42


Det er en meget stor glæde for Svømmeklubben KVIK Kastrup fra 1. januar at kunne tilknytte Morten Marstrand til trænerstaben i klubbens elitære arbejde. Morten skal fungere som assistenttræner på både A- og B-hold. På A-holdet i samarbejde med cheftræner Ricki Clausen og assisterende træner Rikke Hjort og på B-holdet i samarbejde med ansvarlig træner Kim Dietrichsen. Morten har tidligere været cheftræner i STF, hvor han på ganske få måneder har vist fremragende resultater med de bedste svømmere – herunder flere medaljer til Danske Mesterskaber på kortbane i oktober og en kvalifikation til både Ungdoms-OL og Nordiske Juniormesterskaber.
 
Det er således en træner med store evner - og derfor også store ambitioner - der kommer til KVIK. Således udtaler cheftræner Ricki Clausen:
 
”Jeg er udmærket klar over at en kapacitet som Morten sandsynligvis forsvinder igen til sommer. Han har helt sikkert ambitioner, han skal have levet ud fra 1. august som cheftræner i egen klub. Det skal dog ikke forhindre mig i at glæde mig over, at vi har en aftale med Morten til og med DM/DJM i juli måned. Morten har præcist det engagement og drive i sin trænergerning som begge de assistenter der desværre stopper på A- og B-holdene har besiddet. Det drive var vi bange for at miste, men det har Morten sikret os de næste 7 måneder. Desuden er det en stor fordel at vi får dækket begge stillinger af den samme træner. Jeg tror og håber at samarbejdet med Morten bliver frugtbart for begge parter og at perioden i KVIK vil klæde ham endnu bedre på til at forfølge egne ambitioner fra 1. august.”
 
Samtidig er det lykkedes fortsat at tilknytte Michael Stærke til KVIK Kastrup i en funktion som konsulent. Det er meget glædeligt at Michael Stærkes farvel til det daglige arbejde som assistent på A-holdet pga. fastansættelse på TV2 ikke betyder et farvel til klubben. Michael skal stå for interne kurser af trænerne i svømmeafdelingen ligesom han skal forestå teknikprojekter af varierende art på de forskellige hold.
 
Det skal for god ordens skyld nævnes at KVIK Kastrup søger en varig løsning fra 1. august 2007 til varetagelsen af assistenttrænerjobbet på både A- og B-holdet – enten som to separate stillinger eller som en samlet stilling (som den Morten Marstrand bestrider indtil 1. august). Vi ser det i høj grad som en mulighed for at blive uddannet i trænerjobbet og ser gerne en ansættelse i minimum to år. Skulle dette have interesse, kan man kontakte undertegnede.
 
Eventuelle spørgsmål vedr. ansættelsen af Morten Marstrand kan ligeledes rettes til undertegnede.
 
På Svømmeklubben KVIK Kastrups vegne
 
 
Claus Lyder                                                                    Ricki Clausen
Svømmeleder                                                                 Cheftræner
40 11 70 48                                                                    26 25 25 31
cl@kvikkastrup.dk                                                          rc@kvikkastrup.dk