0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EKM, dag 3 - indledende: Flere gode danske resultater lørdag morgen inklusive semifinale-kvalifikationer

09-12-2006

Af: 21

Vi er nu nået til tredjedagen af EM på kortbane i Helsinki. Også i dag er der i det indledende afsnit blevet præsteret flere gode resultater af de danske svømmere.
 
Jeanette Ottesen, KVIK Kastrup/Elitecentret, svømmede indledende 100 m butterfly i tiden 59,69. Et godt løb af den 18-årige svømmer, tæt på personlig rekord, som samtidig resulterede i en samlet 11. plads.
Dermed kan vi glæde os til at følge Jeanette i aftenens semifinale.
 
Også Kathrine Jørgensen, West Swim Esbjerg/Elitecentret, formåede at svømme sig i en semifinale lørdag morgen. Det skete i disciplinen 50 m rygsvømning, hvor Kathrine blev noteret for tiden 28,69, hvilket resulterede i en samlet placering som nummer 13. Også her var der tale om et fint løb med en tid, som er Kathrines bedste i to år. Flot præstation. 

I indledende 50 m brystsvømning for herrer lykkedes det for Chris Christensen, West Swim Esbjerg, at tilbagelægge distancen i tiden 29,09 – blot 1/100 sekunder fra den danske juniorrekord. En rekord, som Chris i øvrigt selv er indehaver af. Et godt resultat af 18-årige Chris, som her sluttede som nummer 40.   
 
Se alle resultater på www.omegatiming.com
 
I aftenens afsnit kan vi, udover at følge Jeanette Ottesen i semifinalen i 100 m butterfly og Kathrine Jørgensen i semifinalen i 50 m rygsvømning samtidig glæde os til at skulle følge Mads Glæsner, Allerød/Sigma/Elitecentret, i herrernes 1500 m fri – direkte finale.
 
Dermed også et spændende semifinale-/finaleafsnit i dag set med danske briller. Afsnittet begynder klokken 17.30 dansk tid.
 
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger