0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultater fra weekendens DM for U12 og U16

14-11-2006

Af: 21

I weekenden blev der afviklet DM for U12 og U16 i Slagelse Svømmehal.

DM U12
Der var tilmeldt otte hold, som ved lodtrækning blev fordelt i to puljer. På forhånd skabte dette en del spænding, da holdenes styrke ikke var kendt på forhånd. Allerede efter de første kampe, var der imidlertid ingen tvivl om, at de bedste hold var fordelt i begge puljer. Lørdagens resultater viser derfor også den store spredning der er i dansk ungdoms vandpolo p.t. 

Søndagens kampe var mere intense, og der var større spænding om resultaterne. Dog var der ingen tvivl om, at Slagelse klart fortjente at få guldmedaljerne hængt om halsen, mens "We are the champions" rungede i hele hallen. FREM fik en flot sølvmedalje og beviste dermed, at de er på vej tilbage efter mange års fravær i medaljekampen i ungdomsrækkerne. Lystrup 1 vandt over Kolding i kampen om bronzemedaljerne. Derefter var placeringen som følger OSLF/Sindal, Tommerup, KVIK og Lystrup 2.

DM U16
Med fem deltagende hold blev DM for U16 afviklet uden semifinale og finalekampe men derimod et opgør med alle mod alle. Med lavt vand i den ene ende var der både udfordringen i det flotte spil i den dybe ende samt den mere styrkekrævende kamp på lavt vand.
Heller ikke her herskede der nogen tvivl om, at Slagelse var fortjente mestre. De vandt således overbevisende førstepladsen foran OSLF, Lystrup, Ålborg/Sindal og Kolding.
 
Se alle weekendens resultater her.
For yderligere information kan Mette Abildtrup kontaktes på telefon: 8672 2957 / Mobil: 2224 8352.  
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Vandpolosektionen

 


Cookieindstillinger