0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM-K - dag 4, finaleafsnit: Dansk juniorrekord i sidste afsnit af DM på kortbane 2006

29-10-2006

Af: 21

I sidste afsnit af DM på kortbane 2006 lykkedes det for Mads Glæsner, Allerød/Sigma/Elitecenter, at slette Jacob Carstensens danske juniorrekord i 400 m fri svømning. Mads blev noteret for tiden 3.47,06 og forbedrede dermed den gamle juniorrekord med 41/100 sekunder.
Flot præstation af Mads Glæsner, som ved dette DM har præsteret flere flotte juniorrekorder.

Se alle resultater på: http://213.88.130.194:8080/webgrodan/index.jsp

Det meste af søndagens finaleafsnit transmitteres på dk4 Sport fra klokken 22.15.

Med søndagens finaleafsnit i hus er Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2006 afsluttet i Århus Svømmestadion. 450 svømmere fra hele landet er nu på vej hjemad oven på fire travle og spændende dage. Blandt svømmernes mange flotte resultater gemmer sig stribevis af personlige rekordforbedringer, foruden - ikke mindst - en nordisk og en dansk seniorrekord samt en række flotte danske juniorrekorder. 

Med et overstået DM på kortbane 2006 vil landstræner Mark Regan i morgen, mandag, være klar til at offentliggøre det hold, som skal repræsentere Danmark ved EM på kortbane i Helsinki i december måned. Foruden de svømmere, som udtages via regulær kvalifikation, uddeles også, på baggrund af de netop overståede mesterskaber, seks wild cards til de bedste sidste års juniorer og 1. års seniorer - wild cards, der uddeles til svømmere, som på tværs af svømmedisciplinerne har formået at svømme hurtigst.
Holdet offentliggøres på Dansk Svømmeunions hjemmeside - www.svoem.dk

Endvidere vil talentudvikler Michael Hinge i løbet af den kommende uge offentliggøre det hold, som skal deltage ved de Nordiske Junior Mesterskaber i Finland den 2. - 3. december. Michael Hinge udtager en trup på cira 14 - 16 svømmere.

For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
   
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger