0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Open 2006

11-10-2006

Af: 21

Tilmeldingsfristen til et af årets største idræts arrangementer i Køge er nu overstået og svømmestævnet Køge Open bliver igen et af nordens største svømmestævner med deltagelse af ikke færre end 500 svømmere fra 3 nationer.
 
Køge Svømmeklub er fuldt i gang med forberedelserne til årets udgave af Køge Open der afvikles i weekenden den 27-29. oktober og, som siden 2003 er afviklet i 2 haller (Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal).
 
Køge Open er et invitations stævne hvor alle fra årgangs til senior svømmere kan deltage, og dette gør at klubberne til Køge Open kan sende hele deres konkurrenceafdeling samlet af sted.
 
Køge Svømmeklub udsendte lige før sommerferien indbydelser til klubber i hele Skandinavien, og dette har givet ”pote” idet vi ved tilmeldingsfristen har modtaget tilmeldinger fra 25 klubber fra Sverige – Færøerne og Danmark og de kommer med i alt ca. 500 svømmere som skal igennem 2.975 starter før alle vindere er fundet fortæller Køge Svømmeklubs forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Sidste år deltog Færøerne ikke ved Køge Open men de vender stærkt tilbage i år med en trup på 64 personer incl. trænere & ledere, og vi glæder os til igen at byde vores venner fra øen i Nord Atlanten velkommen til Køge. Vi har efterhånden også fået en god tradition med at kunne byde velkommen til SK Laxen & Uddevalla fra Sverige, dette tager vi som et tegn på at vi er i stand til at afvikle et så stort arrangement uden de store fejl og mangler, siger klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.
 
En af de ting der helt sikkert trækker klubberne til Køge Open er vores finale afsnit lørdag & søndag aften, begge aftner et 3 timers finaleafsnit som afvikles i et stort opsat show med lys og musik, og hvor taget i Køge Svømmeland flere gange er ved at lette, noget der skal opleves fortæller Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklub håber at dette kæmpe arrangement vil være med til at sætte Køge Svømmeklub og Køge By på det sportslige Danmarks kort.
 
Et arrangement med den størrelse som Køge Open nu er oppe på kan ikke gennemføres uden hjælp fra klubbens frivillige hjælpere. Der skal bruges folk i forbindelse med indkvartering af svømmere på Asgård Skolen – bespisning af svømmere og ledere samt officials til at afvikle stævnet. I alt har Køge Svømmeklub ca. 150 frivillige hjælpere i gang fra fredag middag til søndag aften for at få hele arrangementet til at køre optimalt. At kunne skaffe dette antal frivillige viser virkelig den opbakning der er blandt klubbens mange frivillige ledere slutter klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.

 


Cookieindstillinger