0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen - Udsat til senere på foråret
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

SYD CUP 2006 var en stor succes

09-10-2006

Af: 42

Haderslev svømmeklub arrangerede i weekenden 6. – 8. oktober det 27. SYD CUP svømmestævne. Stævnet havde 200 deltagere og med ca. 1350 starter i løbet af weekenden, bespisning og overnattende gæster var der stor travlhed i Hjortebrohallen.
 
I anledning af, at det var 27. SYD CUP var der en ekstra præmie til de 6 svømmere som havde en tid som sluttede på 27/100 sekund.
 
I alt deltog 14 klubber, hvoraf de 3 var tilbagevendende klubber fra Tyskland. De tyske klubber giver hård konkurrence. I år mødte de op med 5 svømmere som deltager på det tyske landshold.
 
To af de deltagende gæster har været med i samtlige 27 år. Marc Olivier fra SG Elbe var i starten med som svømmer, hvor han kørte til Danmark sammen med et par kammerater. Da han senere selv blev træner, fik han hele klubbens konkurrencehold med til Haderslev. ”Vi kan godt lide stemningen og den rolige stævneafvikling i Danmark. Særligt finaleafsnittene er meget festlige. I Tyskland uddeler man præmier medens der bliver svømmet, og det er ikke så sjovt for svømmerne” siger Marc Olivier. Også træner Kim Graulund fra Triton Vejle har været med i alle år. ”Vi synes stævnet ligger på et godt tidspunkt. Vi benytter det som en test på svømmernes status og resultatet af den træningsplan, som er lagt efter sommerferien” siger Kim Graulund. Derudover nævner Kim Graugaard, at det er vigtigt at bakke op om lokale stævner.
 
SG Elbe blev bedste klub, og det var også to tyske svømmere som løb med de to hovedpræmier som stævnets bedste svømmere. Det var Ole Brockmüller fra SG Lübeck og Tanja Hackmann-Thiessen, SG Elbe. De kunne rejse hjem med to meget flotte ure, som venligst var sponseret af Bruhn Ure, Haderslev.
 
Bedste danske klub blev Haderslev, som landede på en samlet 3.dje plads. Cheftræner Thorbjørn Holmberg vil især pege på Jesper Babiel, som i løbet af sommeren er vokset som både svømmer og person, og som nu har taget et betydeligt skridt mod den danske elite. Jesper er nu kun få tiendedele sekunder fra at kunne deltage i junior EM, som er første skridt mod landsholdet. I øvrigt nævner Thorbjørn Holmerg, at svømmerne fra Haderslev svømmede godt, og det blev til mange medaljer og personlige rekorder.
 
Fra Haderslev svømmeklub er der stor tilfredshed med arrangementet. Stævnet var udnævnt som sponsor- og jubilæumsstævne i anledning af klubbens 40 års jubilæum, og der var i forbindelse med stævnet arrangeret en udstilling om klubbens historie. Klubben har i de 40 år markeret sig stærkt med en lang række mesterskaber, danske rekorder og deltagere i OL og internationale mesterskaber.
 
”Igen har vi kunnet trække på et meget stort antal frivillige, uden hvem et sådan stævne aldrig var blevet en succes. Derudover en stor tak til de sponsorer, som venligst har støttet klubben i dens arbejde” siger formand Bo JM Secher.
 
 
 
Ønskes yderligere oplysninger eller spørgsmål kan de stiles til Bo JM Secher, e-post: formand@haderslevsvommeklub.dk eller mobil 4026 2229.