0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Supportertur til VM i svømning 2007

25-09-2006
Ta´ med Dansk Svømmeunion "downunder" og oplev VM i svømning 2007 live. Det bliver en stor oplevelse!

Af: 21

Som tidligere annonceret i SvømmePosten er vi nu klar med en vaskeægte supporter-tur til Melbourne, hvor VM  i svømning som bekendt afholdes i perioden 25. marts - 1. april.

I samarbejde med Holstebro RejseCenter har vi strikket en pakke sammen, som tager udgangspunkt i svømningen og derfor lige præcis strækker sig over denne periode. Foruden denne grundpakke er der masser af muligheder for tilkøb. Således hjælper Holstebro RejseCenter gerne med individuelle ønsker i kombination med grundpakken.

Som det også fremgår af præsentationen, er priserne for grundpakken eksklusive svømmebilletter. Dette skyldes, at billetsalget ikke er påbegyndt endnu og at priserne endnu ikke er offentliggjorte. 
Når billetsalget går i gang, vil vi forestå køb af billetter for de, der køber en supporter-rejse. Afregning for disse billetter vil således følge i anden ombæring. 

De australske arrangører af VM 2007 kan kræve, at vi vælger et andet hotel end det, vi sammen med Holstebro RejseCenter har valgt til turen. Vi håber dog, at dette ikke bliver tilfældet. Skulle det imidlertid blive aktuelt, vil vi naturligvis kommunikere dette ud hurtigst muligt. Såfremt rejsens pris af den grund fordyres, vil de, som har tilmeldt sig turen, få mulighed for at genoverveje tilmeldingen.
   
Svenske/norske svømmeentusiaster også meget velkomne 
For vores naboer i Sverige og Norge er der også mulighed for at tage med på denne tur. Holstebro RejseCenter hjælper gerne med bestilling/køb af billetter fra/til Kastrup.

Tilmeldingsfrist - den 27. oktober
Frist for endelig tilmelding til denne rejse er fredag, den 27. oktober. Tilmeldingsskema kan downloades HER.
 
Den tidlige frist er sat af hensyn til værelsesbookningen, som vi kun kan holde uden beregning frem til ultimo oktober. 

Vi er klar over, at kvalifikationsperioden for svømmerne ikke er udløbet på dette tidlige tidspunkt. For de, som senere end den 27. oktober kunne få lyst til at tilmelde sig turen, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at fremskaffe værelser. Således må I endelig kontakte os - også efter den 27. oktober - såfremt I bliver interesseret i at deltage i turen. Så vil vi forsøge at finde ekstra pladser.

I behøver ikke allerede den 27. oktober at have besluttet jer for, hvorvidt I ønsker at deltage i nogle af de ekstra-udflugter, som beskrives i programmet. Disse beslutninger kan fint træffes senere. 
Ligeledes er der mulighed for at kombinere grundpakken med ekstra individuelle rejseønsker efter den 27. oktober.     

For spørgsmål til rejsen - kontakt Holstebro RejseCenter (Hanne Troelsgaard eller Bente Knudsen) på telefon:  +45 9740 4311.
Vi håber, at rigtig mange har lyst til at tage med på denne enestående rejse, som både byder på svømning i absolut verdensklasse og en rejse-/kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Præsentation af supporter-turen kan downloades HER.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 7743 4404 - mobil: 2149 0937
nt@svoem.dk - www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger