0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Øresunds Cup en del af Sanex Grand Prix 2006

02-09-2006
Efter aftale med Svømmeklubben KVIK vil ØSC i 2006 indgå i Sanex Grand Prix Turneringen

Af: 36

Som omtalt andet sted på disse sider udvides Sanex Grand Prix Turneringen fra og med sæsonstart 2006/2007 således at der indgår tre stævner.

For at imødekomme de problemer en del klubber stod i med Svømmesektionens sene udmelding om denne ændring, har vi for 2006 indgået en aftale med KVIK for de danske svømmere, der deltager i Øresunds Cup. Aftalen betyder følgende

  • I 2006 tildeles point til de 6 samlede bedste tider opnået af SRØ-svømmere ved hhv. ØSC samt SRØ-KBM og SRV-svømmere ved hhv. ØSC samt SRV-KBM. Hvis det pointgivende løb er med både indledende og finale, tildeles point efter opnået tid i finale. Hvis det pointgivende løb er med direkte finale, anvendes den opnåede tid fra den direkte finale til pointgivning. På samme måde tildeles point i holdkap. For juniorer registreres den svømmer med højest antal FINA-point i hvert løb mhp. på deltagelse i uddeling af pengepræmier til de hhv. 5 piger og 5 drenge med højest antal point i et enkelt løb. Fraset at deltagelse i ØSC kan udløse point i forhold til Grand Peix Turneringen er det generelle regelsæt offentliggjort den 27. august 2006 på Unionens hjemmesider under Svømning gældende.
  • I 1. halvår 2007 tildeles alene point iht. gældende regelsæt for deltagelse i regionale LBM samt GP 3.
  • Efter afvikling af GP 3 foretager Svømmesektionen evaluering af turneringen med henblik på at fastlægge turneringen fremover. Uanset udfaldet af denne evaluering vil ØSC ikke kunne indgå i turneringen fra sæson 2007/2008 og fremefter.

Da der nu skal sammenlignes tider fra flere stævner vil pointstilling i Sanex Grand Prix Turneringen blive offentliggjort på disse sider i løbet af uge 40.

Både Svømmesektionen og KVIK ønsker alle nogle gode stævner.


 


Cookieindstillinger