0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Louise Ørnstedt holder pause fra svømmetræningen

25-08-2006

Af: 35

Louise Ørnstedt, STO95/Frem, har meddelt Dansk Svømmeunion, at hun ønsker at holde en længere pause fra svømningen henover efteråret.
 
For den 21-årige svømmer har en måneds pause i foråret ikke været nok til at genfinde gejsten og motivationen: - Jeg har fundet ud af, at den måneds pause jeg tog i april ikke har været nok for mig. For at yde det maksimale skal man ville det 100 procent, når man står bag skamlen til et internationalt mesterskab, og jeg må bare erkende, at jeg ikke har haft den nødvendige motivation det sidste halve års tid.
 
Louise siger videre: - jeg har trænet seriøst igennem mange år, og har måttet vælge svømning frem for eksempelvis ferier til udlandet siden jeg var ganske ung, jeg har derfor brug for en god lang pause, hvor jeg har muligheden for at opleve andet end svømmehal og hotel. Derfor har jeg besluttet, at tage tre måneders pause for at genfinde lysten.
 
De tre måneders pause vil Louise Ørnstedt blandt andet bruge på en rejse til Sydamerika.
 
Klar til indledende OL-træning i december
Såfremt alt går planmæssigt er det planen for Louise, at den indledende træning frem mod OL i Beijing indledes ved udgangen af året.
Louise deltager således ikke ved EM på kortbane i december, og hendes deltagelse ved VM i Melbourne i marts 2007 er endnu usikker.
 
For yderligere kommentarer kan Louise Ørnstedt kontaktes på mobil: 2534 0400.
Elitechef i Dansk Svømmeunion, Lars Sørensen, kan ligeledes kontaktes på mobil: 2920 6160.

 


Cookieindstillinger