0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SILKEBORG SWIM CUP 2006

22-08-2006

Af: 42

PRESSEMEDDELELSE

 
I weekenden 26.-27.august afvikler Silkeborg svømmeklub for 2.gang Silkeborg SWIM CUP med indledende heats og årgangsinddelte finaler lørdag og søndag formiddag og superfinaler lørdag og søndag eftermiddag.

Stævnet markerer starten på sæson 2006-2007 i Svømme Danmark har i år tiltrukket svømmere fra hele Danmark – fra Nakskov i syd, til Kvik Kastrup i øst, Westswim Esbjerg i vest og Ålborg i nord.

Over 300 svømmere fra hele Danmark skal lørdag og søndag dyste udendørs på langbane i Svømmecenter Nordvest, heraf flere svømmere med højt internationalt niveau og international erfaring: bl.a. Micha Østergaard, Westswim, der netop har deltaget i EM i Budapest, samt en række svømmere, der bl.a. har deltaget i Europæiske Juniormesterskaber, heriblandt Silkeborg Svømmeklubs egen Dennis Kinnerup og Westswims Chris Christensen, der ved EJM på Mallorca opnåede en 4.plads i 200 m brystsvømning og satte adskillige danske rekorder.
 
Stævnet i Silkeborg er det eneste udendørs langbanestævne i Danmark og har et unikt koncept, idet de fleste af deltagerne bor i telt omkring bassinet på Svømmecenter Nordvest. Lørdag aften er der arrangeret en stor fælles Barbecue-fest for samtlige deltagere på Svømmecenteret.
 
Topresultater ved stævnet skal man nok ikke forvente, da de fleste svømmere først lige er startet forberedelserne til sæson 2006-2007, men en unik svømmefest – den eneste af sin art i Danmark.
 
Informationer vedrørende stævnet øvrigt findes på Silkeborg Svømmeklubs hjemmeside: www.ssk.dk
Her vil stævnet ligeledes kunne følges live lørdag fra kl.9.30 og søndag fra kl.9.00.
 
 
For yderligere oplysninger kan nedenstående kontaktes:
 
Tlf. +45 21 66 37 81
Mail: michael@ssk.dk
 
Venlig hilsen
 
Michael Nørup Andersen
Cheftræner
Silkeborg Svømmeklub

 


Cookieindstillinger