0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nu er startskuddet til Octo Statistik gået

18-08-2006

Meddelelse nr. 2 om Octo Statistik
Octo Statistik er erstatningen for Dansk Svømmeunions database med resultater (Megatid) og licenssystem. Octo Statistik er således stedet, hvor de officielle resultater fremover findes.

Af: 39

Resultater fra stævner skal sendes til adressen: resultater@svoem.dk, hvorfra de indlæses i Octo Statistik. Se også vejledning i aflevering af resultater, den findes på www.svoem.dk under ”Svømning > Værktøjskasse”.

Fremover får nye svømmere automatisk tildelt et licensnummer, første gang et resultat indlæses. Licensafgift opkræves automatisk for svømmerne, første gang de deltager i et mesterskab i en sæson.

Octo Statistik findes på adressen www.octostatistik.dk.
Der er oprettet en gæstebruger, som klubberne kan benytte i en periode til at se de data, der ligger i Octo Statistik. Adgang fås med ”Gæst” som brugernavn og kodeord.

Alle klubber med Grodan licenser får i august tilsendt en vejledning med mere information om Octo Statistik og konverteringen af data. Vejledningen findes allerede nu på www.simgrodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at klubben snarest skal:

 1. Opdatere Wingrodan programmerne
  De nye udgaver findes på www.simgrodan.dk som en samlet pakke. Pakken omfatter: Wingrodan, Grodan Statistik, Grodan Anmeld og en ny licensdatabase.
 2. Opdatere Grodan Statistik med de nye licensnumre og tilrettede navne
  Eksporteret fil med klubbens licenser i Octo Statistik bliver sendt til hver klub og skal bruges til at opdatere Grodan Statistik databasen.
  Filen kan også hentes på www.simgrodan.dk.
 3. Tjekke svømmere i Grodan Statistik
  I vejledningen findes en liste over mulige fejl. Nogle skal meldes til licens@svoem.dk, så Octo Statistik kan blive opdateret, andre skal rettes i klubbens Grodan Statistik.
 4. Tilmelde til Octo Statistik
  Klubberne kan tilmelde sig Octo Statistik. Bestillingsformular findes på www.simgrodan.dk under ”Kontakt os -> Bestillingsformular”. Her findes også link til prislisten.

Bemærk:
Dansk Svømmeunion stopper hermed forhandling og support af DO-data programmerne.
Det er ikke længere muligt at få leveret udtræk til opdatering af DO-data programmet Tider. Det er heller ikke muligt at aflevere stævne resultater som DO-data stævnefiler, men kun som RE-fil.


 


Cookieindstillinger