0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

West Swim Esbjerg ansætter fuldtidstræner i svømmeskolen

11-08-2006

Af: 21

West Swim Esbjerg har ansat den 47-årige Nelli Dyrvig som fuldtidstræner i Svømmeskolen.
Nelli Dyrvigs CV er prangende. Nelli Arturovna Sinyavina stammer fra Leningrad, og er tidligere elitesvømmer i daværende Sovjetunionen, men fik permanent opholdstilladelse i Danmark i 2004, da hun giftede sig med Orla Dyrvig. Fra 1976 – 1980 studerede hun pædagogik på Pedagogical Universitet of Sankt- Petersborg, hvorfra hun i speciale ”træner for sport,” blev uddannet diplomtræner i svømning. Nelly Dyrvig har en 24-årig lang undervisningserfaring som svømmetræner i sit hjemland, heraf de seneste 12 år i den Olympiske Svømmeskole i Sankt- Pedersborg.   
 
Nelli har de sidste par år undervist børn i svømning, dels i Varde Svømmeklub og dels nogle timer om ugen i West Swim Esbjergs svømmeskole. De første par års skridt var at gøre sig forståelig i sit nye land, og dansk er et svært sprog at lære, - så svært at børnene kunne finde på at sige at Nelli ”snakker tysk.” I ansættelsen er der taget højde for, at Nelli fortsætter på dansk sprogskole for at udvikle sit danske sprog. Vores erfaring med Nelli som træner er yderste positive. Klubben har også ment, at Nelli vil få stor gavn af at deltage på Dansk Svømmeunions Årgangstrænerkursus, som afvikles her i Esbjerg i august og september.
 
Børnene elsker og nyder godt af hendes faglige pædagogiske undervisningserfaring i svømning, og ikke mindst nyder de godt af hendes naturlige hjertelige smil. Nelli glæder sig meget til arbejdet som fuldtidstræner i West Swim Esbjerg, hvor hun både får små og større børn til undervisning i svømmeskolen, samt de yngste børn som dyrker konkurrencesvømning på holdene Søløver og Spækhugger. Hermed føler klubben samtidig også at have opfyldt målsætningen med den ”røde tråd” fra svømmeskole til konkurrence og det glæder vi os meget til.
 
Hans Sørensen, svømmeskolesektionen
West Swim Esbjerg

 


Cookieindstillinger