0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM - dag 3, indledende: To danske svømmere videre til semifinaler onsdag ved EM i svømning 2006

02-08-2006

Af: 21

Onsdag formiddag har to danske svømmere været i konkurrence i deres primære løb, således løb, som de har kvalificeret sig i op til dette års EM. 
Julie Hjorth-Hansen, Birkerød/Sigma, formåede at svømme sig ind på en samlet ottendeplads i indledende 200 m individuel medley i tiden 2.16,87. Dermed er Julie videre til eftermiddagens semifinale.
Oven på mandagens meget hårde og krævende 400 m individuel medley, hvor Julie som bekendt satte både dansk og nordisk rekord, føler Julie sig stadig lidt tung. Men vigtigst denne formiddag er det da også, at Julie er videre til semifinalen i eftermiddag.
 
Louise Ørnstedt, Frem/STO95, har onsdag formiddag svømmet indledende 100 m rygsvømning. Louise kommer i mål i som den samlet næsthurtigste svømmer i tiden 1.02,17 og er dermed også sikkert videre til eftermiddagens semifinale.
Louise præsterer i dag et langt bedre løb sammenlignet med mandagens præstation på den dobbelte distance. Således et udmærket resultat af den 21-årige svømmer fra Odense, fortæller elitechef Lars Sørensen fra Budapest.
 
To danske svømmere har onsdag formiddag deltaget i sekundære løb, hvor formålet mest af alt er at bruge løbene som opvarmning til de primære løb. Her er der således ikke på forhånd nogen forventninger om topplaceringer overhovedet.
 
Kathrine Jørgensen, West Swim Esbjerg, svømmede indledende 100 m rygsvømning i tiden 1.03,84 og sluttede på en samlet 19. plads.
Et godt løb af 22-årige Kathrine, som her præsterer en tid tæt på hendes personlige rekord og samtidig hendes hurtigste tid på distancen i tre år.
 
Allerød/Sigma svømmeren Louise Jansen svømmede indledende 200 m individuel medley i tiden 2.21,30 og sluttede som nummer 25.
 
Elitechef Lars Sørensen konkluderede oven på onsdagens indledende afsnit, at; - vi opnåede de resultater, som vi kom efter denne formiddag, så det er ganske udmærket.
 
Se alle resultater på www.omegatiming.com
 
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
 
I onsdagens finaleafsnit, som begynder klokken 17.00, kan vi opsamlende glæde os til at følge:
Lotte Friis, Allerød/Sigma, i finalen i 800 m fri svømning.
Julie Hjorth-Hansen, Birkerød/Sigma, i semifinalen i 200 m individuel medley.
Louise Ørnstedt, Frem/STO95, i semifinalen i 100 m rygsvømning.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger