0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ikke flere ledige pladser til Christiansborg Rundt 2006

01-08-2006

Af: 21

Der er i dag tilmeldingfrist til det store nye åbent vand arrangement Christiansborg Rundt. I den forbindelse er det en stor glæde at kunne konstatere, at rigtig mange svømmeglade vandhunde – unge som ældre, motionister og konkurrencesvømmere – har vist arrangementet interesse og således tilmeldt sig det unikke og historiske løb. 
I dag, mandag, har vi lige præcis nået loftet for deltagere i år – således i alt 400 tilmeldte.
 
Det er vi i Dansk Svømmeunion naturligvis meget glade for at se. Således ser det ud til, at vi her har ramt noget, som I, vores medlemmer og øvrige svømmeglade folk, har lyst til at tage del i.
 
Vi beklager naturligvis overfor de, som gerne ville have deltaget i løbet i år, men som desværre ikke nåede at få en plads. Til næste år håber vi på at kunne lade mange flere deltage i arrangementet, hvis det kan være en trøst at læse i denne sammenhæng.
 
Kom og vær med til at skabe en god stemning
Vi vil til gengæld opfordre alle jer, som ikke selv deltager i løbet, til at kigge forbi og heppe på de mange friske svømmere, som kæmper afsted i kanalerne. Kom og ta’ del i festlighederne fra landjorden. Et godt arrangement kræver jo som bekendt både deltagere og et dejligt publikum.
 
Så husk – det er lørdag, den 12. august klokken 9.00 festlighederne begynder ved Frederiksholms Kanal. Her forestår kulturborgmester Martin Geertsen åbningstalen, hvorefter de første svømmere sendes afsted.
 
Vi glæder os til at hilse på jer alle – svømmere som publikum.
 
Venlig hilsen

Dansk Svømmeunion
Eventudvalget

 


Cookieindstillinger