0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

4
December
2021
Svømning - Svømmetider
MØVS cup , Gentofte

Kildeskovshallens svømmehal
4
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

4
December
2021
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend TBØ21-3772
Støvring Svømmehal
4
December
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen 3. Weekend TÅR21-3595
Fyrtårn Tommerup
4
December
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grundudd. Weekend 2 af 2 ISG21-3431
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Deltag i årets eventyrsvømning - Odense Open Water 2006

12-07-2006

Af: 21

Hvad enten du er konkurrencesvømmer, motionist, ung eller gammel, er der plads til dig i forbindelse med dette års store premierebegivenhed Odense Open Water 2006. Den friske og helt sikkert festlige begivenhed finder sted lørdag, den 22. juli i Odense Kanal. 

Vælg mellem svømning, triathlon og duathlon
Odense Open Water 2006 byder på åbent vand svømning på flere distancer: 500 meter, 1.000 meter, 2.000 meter og 10.000 meter fri svømning.

Er du mere til triathlon, kan du vælge mellem to distancer:
Den ene mulighed: 250 m svømning - 20 kilometer cykling – 4,5 kilometer løb
Den anden mulighed: 250 m svømning – 20 kilometer cykling – 4,5 kilometer løb stafet (her deles tre personer om en stafet).

Endelig er der også mulighed for at prøve sig selv af i duathlon-disciplinen 4,5 kilometer løb, 20 kilometer cykling, 1,5 kilometer løb.
 
Hele arrangementet begynder klokken 13.00, hvor svømmerne på maraton-distancen 10.000 meter fri svømning sendes af sted. Herefter sendes øvrige deltagere af sted gruppevis. Begivenheden forventes afsluttet klokken 17.30, hvor de sidste svømmere på 10.000 meter distancen forventes at være i mål.
 
Odense Open Water 2006 – resultatet af et samarbejde mellem flere organisationer og lokale klubber
Klubchef i Dansk Svømmeunion Morten Kjær ser frem til begivenheden og glædes over, at det er lykkedes på tværs af flere organisationer at stable en så stor begivenhed på benene: - I Dansk Svømmeunion har vi længe haft idéer om at arrangere et åbent vand stævne i Odense. Og det er nu lykkedes takket være et fantastisk samarbejde med flere organisationer og lokale klubber. Uden et sådant samarbejde ville vi ikke kunne føre idéen ud i livet, fortæller Morten Kjær, som i den forbindelse nævner samarbejdspartnerne, der består af Sport Event Fyn, STO95, OSLF, Ringe Svømmeklub, Odense Triathlon Klub, Odense Kajakklub og Danmarks Idræts-Forbund.  
 
Eneste mulighed for at svømme 10.000 meter fri svømning i hele Norden i 2006
Én af de helt særlige discipliner i forbindelse med Odense Open Water 2006 er 10.000 meter fri svømning – en maraton-distance, som kun er for de hårde vandhunde. Om denne aktivitet fortæller Morten Kjær: - Vi er meget glade for alle discipliner, Odense Open Water tilbyder, men der er noget ganske særligt over en 10.000 meter distance. Det er sjældent, at vi har mulighed for at byde på et sådant løb i åbent vand her hjemme, og faktisk mener jeg, at vi er de eneste, som afholder denne disciplin i sommersæsonen 2006 ikke blot her hjemme men i hele Norden. Vi er stolte over at have denne disciplin med på programmet også fordi netop 10.000 meter distancen, som noget helt nyt, indgår som OL-disciplin i Beijing 2008. Så også set med de briller, er det dejligt, at vi kan være med i front og tilbyde et sådant løb her hjemme, slutter Morten Kjær, klubchef i Dansk Svømmeunion.    
 
Læs meget mere og tilmeld dig på www.openwater.dk
Alle detaljer omkring de enkelte discipliner fremgår af hjemmesiden www.openwater.dk, hvor der samtidig er mulighed for at tilmelde sig.

Husk tilmeldingsfristen er den 16. juli
Tilmelding på www.openwater.dk kan finde sted frem til og med søndag, den 16. juli. Efteranmeldelse vil dog være muligt på selve dagen, såfremt der er ledige pladser.

Lad bilen blive hjemme hvis muligt
Da en del af begivenheden udgøres af cykling i forbindelse med triathlon- og duathlon-aktiviteter på vejene i området, håber vi, at flest mulige vil tage cyklen til startstedet, således der ikke opstår trafikale problemer for de aktive deltagere i de forskellige løb. Det kan ikke udelukkes, at det vil blive nødvendigt med afspærring af nogle af vejene i området af sikkerhedsmæssige årsager. Ta’ hensyn til dette, når I planlægger afgang hjemmefra.
 
Ta’ del i en sjov begivenhed både som aktiv og som publikum
Gå ikke glip af denne festlige og folkelige eftermiddag ved Stige Kanal, hvor der vil være præmier til alle vindere. Start og mål er placeret ved Odense Kajakklub, Østre Kanalvej 14, 5000 Odense C.
 
Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær på telefon: 7743 4405 / mobil: 2170 4405. Morten Kjær kan ligeledes kontaktes pr. e-mail: mkj@svoem.dk
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion