0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

7
December
2021
7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams
16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams
5
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM122-3834
Herfølge Svømmehal

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Landets bedste årgangssvømmer skifter til KVIK Kastrup

11-07-2006

Af: 21

Når den nye sæson starter 26. juli 2006, vil det være med en ny forstærkning til KVIK Kastrups A-hold.
Landets bedste årgangssvømmer Daniel Svendsen har valgt at fortsætte sin svømmekarriere i KVIK Kastrup/ Kraftcenter København Øst, der dermed har vel nok landets stærkeste juniordrenge frem mod Danmarks Mesterskaberne i juli 2007.
Daniel Svendsen vandt ved de netop overståede nordiske årgangsmesterskaber 3 titler i 200 m, 400 m medley og 200 m butterfly og vandt desuden 6 titler til de danske årgangsmesterskaber i juni.

Med NÅM-svømmerne Frederik Wørmer, Sebastian Storm og Daniel Svendsen i front, samt Jacob Lund og Marcus Funk Larsen, ligeledes nationale topsvømmere født i 1990, går de fem drenge mange medaljer i møde både individuelt og i holdkapper.

"Det er selvfølgelig en pejling om at vores årgangs- og juniorarbejde bevæger sig i den rigtige retning, at Daniel vælger os frem for vore konkurrenter i SIGMA og Farum. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Daniel, som jeg opfatter som en meget målrettet og teknisk dygtig svømmer. At vore juniorholdkapper med dette skift får et løft helt op i guldkampen til danske juniormesterskaber er kun et plus. Det vil altid være den individuelle udvikling af Daniel og de andre drenge, der er i højsædet."udtaler cheftræner Ricki Clausen, der har stor ros til overs for det arbejde Steen Larsen & Rune Marschall har lavet med Daniel i Gentofte Svømmeklub.

Der er dog også bekymringer forbundet med den megen tilgang KVIK Kastrup oplever i disse måneder: "Daniel er den fjerde A-finalist fra nationale mesterskaber, der inden for 5 måneder skifter til Kraftcenteret i KVIK Kastrup. Det betyder selvfølgelig sportslig fremgang, men det betyder også at vi skal tænke os om i forhold til yderligere tilgang. Der er grænser for hvor megen tilgang vores egen kultur kan rumme, når vi af elitære grunde har en maksimal grænse på 18 svømmere på A-holdet. Takket være Kim Dietrichsens flotte arbejde på B-holdet det sidste år, får vi også årgangssvømmere ind på B-holdet udefra, og vi har lige nu fyldt på begge hold. Nye svømmere med meget højt niveau vil det derfor være en stor udfordring at få plads til. Hvis det overhovedet er ønskeligt. Vores egen kultur er det, der nu begynder at trække folk til. Hvis den nedbrydes, kan vi hurtigt ende tilbage hvor vi stod for 5 år siden med et stort hul i talentudviklingen og kun to medaljer til danske årgangsmesterskaber – og det ønsker vi ikke! Så vil vi hellere sige nej til lidt umiddelbar og kortsigtet succes og bibeholde kulturen på langt sigt."

Daniel Svendsen starter på Falkonérgårdens Gymnasium efter sommerferien.
Der skal han træne morgentræning to gange om ugen, så han i starten kan undlade at morgentræne i Kastrup.

Evenuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til cheftræner Ricki Clausen  mobil 26 25 25 31.

Kvik Kastrup